Kaip E. Dragūnas vaikui pasakas seka (J. Jankevičius parodija, video)

Kokias pasakas savo sūnui Deividui skaito grupės „SEL“ lyderis Egidijus Dragūnas? Ketvirtadienį, lapkričio 29 dieną, BTV žiūrovai turės progą gyvai išgirsti vieno skandalingiausių Lietuvos dainininkų sekamą pasaką.

E. Dragūnas savo sūnui seka pasakas?<br>T. Bauras
E. Dragūnas savo sūnui seka pasakas?<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2012, 3:28 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:03 AM

Tiesa, originaliai interpretuotą istoriją apie mešką, kurią gaidelis sumušė už tai kad ji darė „šurum burum“ su vištele, apie tai, kodėl iš tiesų E. Dragūnui buvo atimtas vairuotojo pažymėjimas ir kodėl Meškiuko Rudnosiuko nosis ruda, pasakojo puikiai parodijų meną išmanantis BTV laidos „Prajuokink mane“ vedėjas Justinas Jankevičius.

„Tada kažkaip vištelė pavirto į moliūgą. Ir, tipo, prapjovė medžiotojai tą moliūgą, ir išlindo, tipo, senelė, septyni ožiukai, Alibaba ir Ginataras Einikis...“ – pasakoja idealiai E. Dragūno balso tembrą ir kalbos manierą mėgdžiojantis humoristas.

Visą E. Dragūno istoriją, kurią salės žiūrovai palydėjo gausia aplodismentų ir juoko jūra, bus galima išgirsti koncerte „Ne gyvenimas, o pasaka“.

Jame populiariausias savo dainas atliks taip pat pasakų personažais tapęs Lietuvos dainininkų žvaigždynas: Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, Inga Valinskienė, grupės „el Fuego“, „Pikaso“, „69 Danguje“, „Čilinam“, „Lemon joy“, „Pinup Girls“, Evelina Sašenko, „Studentės“, Deivis ir Renata, Egidijus Sipavičius, Mia, Violeta ir Vilius Tarasovai, Ruslanas Kirilkinas, Sasha Son, Rytis Cicinas, „Patruliai“, „Pikaso“, Eglė Jakštytė ir daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.