Seimo nariai po darbo gali už dyką pasimėgauti baseinu ir pirtimi

Seimo viešbučio požemiuose tautos išrinktiesiems yra įkurta tikra pramogų oazė! Į ją pavyko patekti laidos „Super L.T.“ žurnalistams.

Seimo viešbučio požemiuose - suomiška pirtis, vos už kelių žingsnių tyvuliuojantis baseinas, dušai, atskiri persirengimo kambarėliai.<br>V. Ščiavinskas
Seimo viešbučio požemiuose - suomiška pirtis, vos už kelių žingsnių tyvuliuojantis baseinas, dušai, atskiri persirengimo kambarėliai.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2012, 8:00 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:56 AM

Suomiška pirtis, vos už kelių žingsnių tyvuliuojantis baseinas, dušai, atskiri persirengimo kambarėliai – štai kaip atsipalaiduoti po darbo gali Seimo nariai.

Prieš pasimėgavimą vandens malonumais jie turi galimybę prakaitą išlieti puikiai įrengtoje sporto salėje. Čia – krūva įvairiausių treniruoklių. O tie, kurie mėgsta stalo sportą, gali pavarinėti biliardo kamuoliukus arba pamiklinti rankas žaisdami stalo tenisą.

„Kartais eidavome su kolegomis stalo teniso pažaisti. Tikiuosi ir naujame Seime atsiras šio sporto mėgėjų ir bandysime kartais susirinkti“, - trina rankomis Petras Gražulis.

Užtat jo kolegos tvirtina niekada Seimo nariams skirtoje sporto ir poilsio vietoje nėra buvę.

„O kur ji yra?“ – nustebusi paklausė buvusi Seimo pirmininkė Irena Degutienė.

„Net nežinau, kur ji. Bet tikrai neplanuoju ieškoti, nes pirčių nemėgstu“, - aiškina parlamentarė Vida Marija Čigriejienė.

„Esu girdėjęs apie tą vietą, bet nesu jos matęs“, - sakė vėl tautos išrinktuoju tapęs Rokas Žilinskas.

Parlamentarai taip pat teigė esą nežinantys, kad pasinaudoti pirtimi ir treniruoklių sale jie gali už dyką. Tai kodėl už pramogų komplekso bei jo darbuotojų išlaikymą šalies gyventojai vis tiek turi mokėti? Gal ten pramogauti ruošiasi naujo Seimo nariai? Visus atsakymus žiūrovai sužinos šį ketvirtadienį 18 val. 45 min.detektyvinėje laidoje „Super L.T“ per „Lietuvos ryto“ televiziją su Jogaila Morkūnu ir Ieva Ambrazaite.

Taip pat laidoje vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė atskleis, kiek jaunavedžiams atsiėjo brangiausios jos organizuotos vestuvės ir kokius skundus jau puolė nagrinėti vienu iš Seimo etikos komisijos sargų tapęs parlamentaras Petras Gražulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.