Radžis tiesioginiame eteryje išsirinko žmoną - ja tapo Ilona

Šeštadienio vakarą per LNK įvyko laidos „Radžis ieško žmonos“ atomazga. Per tiesioginę realybės šou transliaciją paaiškėjo, kuri mergina tapo populiaraus dainininko Radžio išrinktąja. Dėl Radžio širdies kovėsi trys nuotakos: Daiva, Ilona ir Vilma. Tačiau laimė nusišypsojo tik vienai - Ilonai.

Realybės šou projektą laimėjo Ilona.<br>D. Umbrasas
Realybės šou projektą laimėjo Ilona.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-14 01:11, atnaujinta 2018-03-13 20:41

Radži žmonų rinkimai vyko daugiau nei keturis mėnesius. Ištaigingame Taujėmų dvare apsigyvenusios nuotakos darė viską, kad tik užkariautų savo svajonių princo širdį. Per visą realybės šou dėl Radži kovojo devyniolika panelių. Finale kaunasi trys merginos – 26 metų sporto psichologė ir choreografijos mokytoja Ilona Janulevičiūtė, 22 metų Daiva Pudžemytė iš Šilalės rajono, prisistatanti go go šokėja ir 22 metų kaunietė medikė Vilma Gecevičiūtė.

Nė viena iš nuotakų lengvai pasiduoti neketino. Jos visos pripažino: realybės šou „Radži ieško žmonos” – didžiausias jų gyvenimo iššūkis.

Prieš finalą jaudinosi ir pats jaunikis Radži. „Prieš prasidedant šiam šou net negalėjau numanyti, kaip sunku bus rinktis. Kiekvieną kartą, kai tekdavo paprašyti kurios nors merginos išeiti, jaučiausi be galo blogai. O dabar liko trys nuotakos ir visoms joms jaučiu simpatiją. Tikiuosi, viskas baigsis gerai”.

Tiesioginiame eteryje siurprizą pateikė Daiva. Po Tado Rimgailos ir Gintarės Gurevičiūtės šokio Daivai buvo pasiūlyta pereiti į kitą televizijos šou "Šlovė ir turtai", kuris startuos po mėnesio. Tačiau su viena sąlygą: ji turi atsisakyti Radžio. Visų nuostabai Daiva sutiko ir atsisakė toliau kovoti dėl Radžio.

Toliau dėl svajonių jaunikio varžėsi tik dvi merginos: Ilona ir Vilma.

Susumavus žiūrovų balsus ir priskaičiavus Radžio duotus 1000 balsų, paaiškėjo, kad projektą laimėjo Ilona. Radžis merginai įteikė sužadėtuvių žiedą.

Televizijos šou finalą vedusi dainininkė Natalija Bunkė paskelbė, kad už Vilmą žiūrovai atidavė 2183 - balsus, o už Iloną - 4311 - balsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.