Įsimylėjėliams — prizų lietus

„Lietuvos ryto“ televizija skelbia konkursą, kurio nugalėtojas bus apdovanotas įspūdinga kelione dviem į Maroką. Tereikia nufilmuoti, kaip prisipažįstate mylintys, ir šį vaizdą iki vasario 7 dienos atsiųsti adresu myliu@lrytas.lt.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 19, 2013, 11:31 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 5:07 PM

Galima jausmingai deklamuoti eiles, galima ant stulpo užsilipus traukti dainą, galima iškepti širdies formos kotletus (juk kai kam galbūt prisipažinti įsimylėjus net nereikia žodžių).

Originaliausi prisipažinimai bus įkelti į „Lietuvos ryto“ televizijos skiltį socialiniame tinkle „Facebook“, kur lankytojai galės už juos balsuoti.

Daugiausia balsų surinkusio prisipažinimo autorius ir laimės kelionę dviem į saulėtąjį Maroką. Ją organizuoja „Magelano kelionės“. O kitų originalių prisipažinimų autorių laukia šokoladinės „Schögetten“ dovanos ir lūpų balzamų „Blistex“ rinkiniai.

Nugalėtojas paaiškės Valentino dieną, o įdomiausius prisipažinimus pamatys ne tik interneto lankytojai, bet ir „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai nuotaikingoje laidoje „Aš tave myliu“.

Jos vedėja grupės „ŠarkA“ narė Ieva Stasiulevičiūtė (23 m.) dalys meilės receptus ir pramogų pasaulio atstovų prašys prisiminti, kaip jie savo antrosioms pusėms prisipažino mylį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.