Naujomis spalvomis suspindę „Žvaigždžių duetai“ žiūrovams rengia pikantiškų staigmenų

Pirmadienio vakarą sostinės „Forum Palace“ rūmuose LNK televizija griausmingai pristatė dar vieną muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ sezoną. Vienas populiariausių ir ilgiausiai šalyje rodomų projektų į televizijos eterį grįžta su šūkiu „Istorija prasideda iš naujo!“. Iš anksto nufilmuota laida televizijos žiūrovams bus pristatyta artimiausią šeštadienį.

Į septintąjį sezoną skaičiuojančios laidos pristatymą susirinko ryškiausios scenos žvaigždės ir dainavimo entuziastai.<br>D. Umbrasas
Į septintąjį sezoną skaičiuojančios laidos pristatymą susirinko ryškiausios scenos žvaigždės ir dainavimo entuziastai.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jan 22, 2013, 11:22 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 12:33 PM

Į septintąjį sezoną skaičiuojančios laidos pristatymą susirinko ryškiausios scenos žvaigždės ir dainavimo entuziastai. Nedideli, tačiau įspūdingi spektakliai, etiudai, primenantys miuziklų pasirodymus – tai tik dalis to, ką šiemet galės išvysti televizijos žiūrovai. Scenoje duetai pasirodys kartu su šokėjais, muzikantais ir net chorais.

Laidos vedėjais tapo dainininkė Natalija Bunkė ir jau du sykius projekte su skirtingomis partnerėmis projekte dalyvęs šokėjas Andrius Butkus. Skambant dainai „Sweet Dreams“ Natalija nusileido iš dangaus ant pakabinto lanko. Jai į kompaniją atėjo sunkiai atpažįstamas Andrius. „Vesti „Žvaigždžių duetus“ man yra didelė garbė ir pripažinimas. Juk tai – vienas iš prestižiškiausių projektų Lietuvoje“, – dar anksčiau pasakojo N. Bunkė. Tuo tarpu A. Butkus prisipažino, kad jam šis projektas kelia itin didelius sentimentus ir viskas jau yra žinoma iki menkiausių smulkmenų.

Komisijos narių vietas šįkart užėmė muzikologas Donatas Katkus, muzikos grupių prodiuserė Laima Lapkauskaitė, dainininkas Merūnas Vitulskis, prodiuseris Gediminas Zujus. Jie komentuos atlikėjų pasirodymus ir spręs, kurios projekto poros vertos geriausio įvertinimo. „Žvaigždžių“ duetų atidarymo šventėje pirmieji pasirodė aktorė Inga Norkutė ir „Estradinės melodijos“ bei „Žėrutis“ solistas Adolfas Jarulis. Nors komisija šį vakarą dalyvių nevertino balais, tačiau galėjo pakomentuoti pasirodymus ir išsakyti savo nuomonę apie juos. Poros pasirodymas D. Katkui, priešingai nei G. Zujui, pasirodė labai sentimentalus. M. Vitulskis liko sužavėtas poros profesionalumu, o tuo tarpu L. Lapkauskaitė pasigedo dainavimo duetu.

Antrieji savo artistišką pasirodymą surengė dainininkė Monika Linkytė ir profesionalus šokėjas Tadas Rimgaila. Žaismingame poros numeryje netrūko ne tik muzikos, nei šokio – viduryje pasirodymo jie nusprendė pasisukti swingo ritmu ir sušoko smagų ritmingą šokį. Duetą už originalumą pagyrė G. Zujus. M. Vitulskis pastebėjo, kad Tadui scenoje labai padėjo choreografinė patirtis. „Man labai patiko netikėtas lindihopo šokis. Vokalinę pusę dar reikia patobulinti, tačiau manau, kad ši pora dar spės nustebinti“, – kalbėjo jis.

Dar viena duetų pora – dainininkė Rosita Čivilytė su dukra Agneta Gabalyte. Jausmingas ir profesionalus pasirodymas itin sužavėjo komisijos narius. Daugelis jų atkreipė dėmesį į bendrą vaizdą scenoje – žavioms moterims akomponavo gyvai atliekamos muzikos grupė, o fone įspūdingas figūras ore demonstravo lanksti akrobatė. „Jeigu būtų daugiau tokių duetų – tai būtų geriausias šou Lietuvoje“, – kalbėjo L. Lapkauskaitė. Komplimentų šiai porai negailėjo ir D. Katkus bei M. Vitulskis. Tuo tarpu muzikalioje šeimoje užaugusi ir kitu, verslo, keliu pasukusi Agneta užsiminė anksčiau nuo šios srities nebėgusi – tiesiog viskam ateina savas laikas.

Neįprasta pora tapo vienu asmeniu virtusi merginų „Pop Ladies“ trijulė ir buvęs „bavaras“ Jonas Jonušas. Deives primenančios merginos scenoje pasirodė pasipuošę baltomis plazdančiomis suknelėmis. Lyriškas nestandartinio dueto pasirodymas sužavėjo ir komisijos narius. „Negalima jų vadinti duetu, tai – visas kolektyvas“, – juokdamasis pastebėjo G. Zujus. Jis išsidavė, kad pasirodymas jį nustebino gerąja prasme – neva jis iš merginų tikėjosi daug mažiau. L. Lapkauskaitė nesuprato dainos išpildymo, tačiau palinkėjo kvartetui sėkmės. Tiesiai iš pajūrio atvyko dar vienas jaunatviškas, pankuojantis ir muzika alsuojantis duetas, kurį sudaro atlikėjas Onsa ir Elena – viena iš pretendenčių į Radžio žmonas.

M. Vitulskis džiaugėsi, kad projekte dalyvauja ne tik jau spėję daug scenoje nuveikti atlikėjai, tačiau ir jauni ir drąsūs žmonės. Nepaisant to, jis užsiminė iš poros daug nesitikintis. Jaunimą palaikė ir L. Lapkauskaitė, tačiau tiek Onsai, tiek Elenai negailėjo ir kritikos. „Šiandien mačiau repeticiją, ne pasirodymą“, – kalbėjo ji. G. Zujus palinkėjo atlikėjams rasti kompromisą tarp dainos, atlikimo ir pasirodymo apipavidalinimo.

Scenoje pasirodė ir dar šeimyninis duetas – dvi seserys Sandra ir Saulenė Chlevickaitės. Juodai baltą merginų numerį paįvairino ir šokėjų pasirodymas. Komisija pusiau juokais, pusiau rimtai pakomentavo merginų sceninį įvaizdį. Pasak jų, sesės atrodo moteriškai ir intriguojančiai, tačiau dėl joms nepavyko nuslėpti jaudulio. „Nebijokite ir dainuokite. Pasikonsultuokite su specialistu – turėtumėte atsiverti“, – sakė G. Zujus.

Nuotaikingą pasirodymą surengė verslininkas Eugenijus ir sceninę patirtį turinti Rasa. M. Vitulskis negalėjo atsistebėti geru vyro balso tembru. Porą pagyrė ir L. Lapkauskaitė patikinusi, kad šis pasirodymas buvo iki galo išbaigtas. Kritikos strėlių dažnai pažeriantis G. Zujus šįkart duetą taip pat pagyrė. Jam nepatiko tik viena – daina labiau tiktų žaismingu folklorui, o ne „Žvaigždžių duetams“.

Vakarą staigmena tapo Lino Karaliaus ir jo mylimosios pasirodymas. Duetuose neplanuojanti pasirodyti pora parengė specialų numerį, kurį atliko supdamiesi ant ore pakibusių sūpynių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.