M. Mickevičius-Mino: „Privalau būti šiek tiek įsimylėjęs“

Laidoje „Sekmadienio rytas“ lankysis dainininkas, dėstytojas Mindaugas Mickevičius-Mino, kuris pademonstruos kaip pasigaminti tikrą itališką delikatesą – Taljetelle su vytintu kumpiu ir atskleis keletą savo kūrybinių paslapčių.

Mino neneigs:„Tokias romantiškas dainas kuriu, taigi privalau būti šiek tiek įsimylėjęs. Manau, kad artistas negali būti neįsimylėjęs, nes kūryba taps pernelyg buitinė“.<br>BTV
Mino neneigs:„Tokias romantiškas dainas kuriu, taigi privalau būti šiek tiek įsimylėjęs. Manau, kad artistas negali būti neįsimylėjęs, nes kūryba taps pernelyg buitinė“.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 25, 2013, 3:16 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:24 AM

Virėjo padėjėjo duonos ragavęs Italijoje, vyras puikiai tvarkysis su maisto gamyba, tačiau vienintelis dalykas, kuris užklius Astai Stašaitytei - Masalskienei – druskos perteklius. Laidos vedėja pastebės - Mino yra akivaizdžiai įsimylėjęs, nes beria tiek daug druskos į puodą. Mino neneigs:„Tokias romantiškas dainas kuriu, taigi privalau būti šiek tiek įsimylėjęs. Manau, kad artistas negali būti neįsimylėjęs, nes kūryba taps pernelyg buitinė“.

Tačiau A. Stašaitytė – Masalskienė nesutiks su Mino argumentu: „ Ne, geriausi kūriniai gimtų, jeigu tave nuolat mestų ir tu kankintumeisi. Žinoma, kaip žmogui, aš tau to nelinkiu, bet kaip kūrėjui – taip“, - juokavo laidos vedėja. Mino užsimins, kad skyrybos per brangiai kainuoja, todėl šis pasiūlymas jam neatrodo tinkamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.