Lrytas.lt skaitytojai geriausiai vertina V. Šapranauską

Naujienų portale lrytas.lt mėnesį buvo galima vertinti „X Faktoriaus“ teisėjus. Portalo skaitytojai buvo kviečiami išrinkti geriausiai savo globojamus dainininkus „X Faktoriaus“ pasirodymams paruošiantį teisėją.

Vytautas Šapranauskas.<br>TV3
Vytautas Šapranauskas.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-27 14:46, atnaujinta 2018-03-13 04:31

Aršioje kovoje visą laiką išliko du lyderiai. Labiausiai lrytas.lt skaitytojai palaikė Saulių Prūsaitį ir Vytautą Šapranauską.

S. Prūsaitis, kuris šiuo metu globoja gupes „4 Roses“ ir „RSP“, vis tik nusileido Martyną Kavaliauską globojančiam V. Šapranauskui. Būtent V. Šapranauskas sulaukė didžiausio skaitytojų palaikymo.

Rūta Ščiogolevaitė, ugdanti Aleksandrą Metalnikovą, ir Saulius Urbonavičius-Samas, globojantis Giedrę Vokietytę bei Ugnę Valinčiūtę nuo V. Šapranausko atsiliko kone perpus. Kova tarp Rūtos ir Sauliaus buvo įnirtinga - tai vienas, tai kitas išsiverždavo į priekį, tačiau bendrame rezultate turi panašų skaičių balsų.

Nuo šiol lrytas.lt skaitytojai turi galimybę pasiūlyti dainą „X Faktoriaus“ dalyviams. Jas siūlyti galima čia: https://xdaina.lrytas.lt/

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.