Saulėnas vadovaus krepšininkų ir krepšininkių kovoms

Saulėnas (Mindaugas Stasiulis, nuotraukoje — su buvusiu Lietuvos krepšinio rinktinės treneriu Ramūnu Butautu ir Seimo nare Milda Petrauskiene) vėl ners į sporto aistras. Šį sekmadienį jis ves Lietuvos moterų krepšinio Žvaigždžių dieną, kurią nuo 14 val. iš Prienų tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

Saulėnas vadovaus krepšininkų ir krepšininkių kovoms.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Saulėnas vadovaus krepšininkų ir krepšininkių kovoms.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

„TV antena“

2013-01-27 16:35, atnaujinta 2018-03-13 04:19

Žvaigždžių dienoje, kaip ir įprasta, geriausioms lygos krepšininkėms iššūkį aikštėje mes vyrai. Jų komandoje žada kovoti Arvydas Sabonis, Ramūnas Šiškauskas, Mindaugas Žukauskas, Eurelijus Žukauskas, Saulius Štombergas.

Paprašytas papasakoti, kuo išskirtinė jam geriausių Lietuvos krepšininkių šventė, Saulėnas pageidavo atsakyti į klausimus raštu, mat laiko save labai raštingu. O taisyti beisbolo lazda ginkluoto vyro kalbą kažin ar verta.

— LMKL Žvaigždžių dieną vesite ketvirtą kartą. Ar krepšininkės jums — gražios moterys? — „TV antena“ pasiteiravo Saulėno.

— Aš virams kaše šventes niekat neveščeu, mergikėms visad, če tas pats kas mergvakaris! Prieš trejus metus per žvaigžių diena biški per daug isijaučeu ir pradėjau per varžybas aikštelej su krepšininkėms diskana daryti ir ant lieta valsa eiti. Tada biški gavau triuškiu ir kitais metais švente leida tik tam durneliui Stasiuliui vesti.

— Ar turite numylėtinę?

— Yra viena kita, kur normalei patink, bet nieka nenoriu siūlyti joms nes bijeu kat į mana Golfa gali su sava ugiu netilpti. Kai turesiu didesne mašinike tada ir kabinsiu krepšininke.

— O ant vyrų, kurie meta krepšininkėms iššūkį aikštėje, nepikta? Nesinori krepšininkėms į pagalbą?

— Su mergikėm niera lengva aikštelėj. Atein su tais sava ilgais nagai ir nubraiža visa nugara ir dar kakla. Dar būn kat normalei prisikvepin tū kvepalū, tada irgy nieka gera, galva apsisuk kaip po dvejū bambaliu aliuka.

— Ar išmanote krepšinio taisykles? Mokate žaisti krepšinį?

— Labai nenorėčiau pategti į zona todel triju sekundžių zonoj būnu labai atsargus. Ginyba man neidomu, normalus bachūrs niekat nesigin, normalus bachūrs visa laika ein į puolima! Aš pac aikštelej kuriu sava taisykles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.