„Rusų nuotykių Las Vegase“ antrąjį režisierių T. Adlerį apžavėjo rusai

Amerikiečių režisierius Tony Adleris („Amerikos grožybės”), dirbęs antruoju režisieriumi kuriant komediją „Rusų nuotykiai Las Vegase“, teigė buvęs maloniai nustebintas rusų aktorių atsidavimo bei profesionalumo. Pasak režisieriaus, į filmavimo aikštelę rusų aktoriai ateina visiškai pasirengę darbui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2013, 10:26 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 3:34 AM

- Su kokiomis problemomis dažniausiai susiduriate darbe?

- Mūsų darbas – nesibaigiančios problemos. Kartą Oklahomoje filmavome mažo biudžeto filmą. Filmuojant atvyko policija ir patarė mums susiburti kartu ir pusvalandžiui nutraukti darbus, mat, artėjo tornadas. Pradėjau rinkti daiktus, kuomet režisierius šūktelėjo man, kad jie filmuos toliau net jei reikės mane atleisti. Man terūpėjo išsaugoti visą komandą. Tai viena iš antrojo prodiuserio pareigų, turiu stebėti, kad visi būtų sveiki ir gyvi bei laiku atliktų savo pareigas. Tad liepiau komandai rinktis savo daiktus ir slėptis. Tuo metu praradome tik dalį įrangos, bijau net pagalvoti, kiek būtų aukų, jei būčiau paklausęs režisieriaus. Beje, tuomet manęs neatleido.

- Kokių savybių reikia antrajam režisieriui ar prodiuseriui?

- Pirmiausia, žinoma, tam tikro išsilavinimo. Kita labai svarbi asmeninė savybė – mokėjimas klausytis. Vos išgirstame vieną žodį, esame pasirengę veikti. Skubėti, tikrinti ir atlikti darbą iki galo. Mes retai priimame svarbius sprendimus, bet vykdome, kai juos priima pirmieji režisieriai bei prodiuseriai.

- Vasario 15 dieną pasirodys paskutinis jūsų darbas „Rusų nuotykiai Las Vegase“, ką manote apie rusų ir amerikiečių bendradarbiavimą filmavimo aikštelėje?

- Gerbiu prodiuserius, surinkusius komandą šiam filmui. Žinoma, kaip ir visi filmai, ši komedija turi ir savų trūkumų, tačiau filmuodami nesusidūrėme su nei viena problema, kalbant apie aktorių darbą. Jie maloniai mane nustebino, galiu sakyti, net sužavėjo. Jie dirbo visiškai atsidavę ir klausėsi, kas jiems sakoma. Darbas ėjosi fantastiškai, net nebeminint neįtikėtino rusų mandagumo. Blogiausias dalykas, kurį gali padaryti aktorius – nueiti pas režisierių ir skųstis netinkamu scenarijumi ar darbo sąlygomis. Filmuojant „Rusų nuotykius Las Vegase“ nei vienas aktorius nei karto nepasiskundė niekuo. Negalėjau tuo atsistebėti ir visą laiką buvau dėkingas jiems, jog puikiai atliko savo darbą ir neapsunkino mūsiškio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.