I. Marozienė: „Penkerius metus gyvenau su jaunesniu, bet jis paseno, ir aš jį palikau“

Ar įmanoma meilė tarp vyresnės moters ir į sūnus jai tinkančio vyro? Tokia diskusija antradienio vakarą užvirė laidos „Negaliu tylėti” („Lietuvos ryto” televizija) studijoje.

Kas tas jaunesnis I. Marozienės vyras, kurį ji paliko, paaiškės šį vakarą.<br>R. Danisevičius
Kas tas jaunesnis I. Marozienės vyras, kurį ji paliko, paaiškės šį vakarą.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2013, 7:06 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 12:30 AM

„Kuo vyresnė moteris – tuo sunkiau ją įsivilioti į lovą. Aš sulaukiu daug jaunesnių vyrų pasiūlymų, bet atsakau – užaukite, tada ir pakalbėsime, – prisipažino žinoma verslininkė Irena Marozienė (54 m.). – Penkerius metus gyvenau su jaunesniu.

Bet jis per tą laiką taip paseno, kad aš jį palikau. Jo gyvenimo prasmė buvo drybsoti lovoje prieš televizorių ir gerti vyną.”

Šiuo metu verslininkė vakarėliuose dažnai pasirodo su jaunesniais vyriškiais.

„Jie visi yra vedę. Jų žmonos puikiai žino, kad mes bendraujame ir kartais išeiname, kaip aš juokais sakau, į fotosesijas”, – šypsojosi I. Marozienė.

O asmeninis treneris Andrius Pauliukevičius (32 m.) yra kitokios nuomonės.

„Poros santykiuose lyderis turi būti vyras. Taip yra nuo seno, – aiškino A. Pauliukevičius. – O vyresnė moteris turės ir geresnį išsilavinimą, solidesnę darbo patirtį, didesnes pajamas. Vadinasi, bus lyderė.

Žinoma, tokią moterį reikia gerbti už tai, kad ji sugeba išlaikyti jaunesnį vyrą. Ji turi labai prisižiūrėti, kad liktų žavi. Bet aš vis tiek nesuprantu, kam jaunam vyrui vyresnė moteris?”

A. Pauliukevičiaus širdies draugė yra ketveriais metais už jį jaunesnė. Toks amžiaus skirtumas vyrui atrodo idealus.

„Vyrų medžiotojų seniai nebeliko. Dabar neretai moterys išlaiko šeimą. Nepamirškite, kad pasaulis yra atviras, ir mes, važinėdamos po jį, sutinkame nuostabių, gražių, protingų, inteligentiškų vyrų. O lietuviai vis dar vaidina puikius meilužius, paskui kuriuos esą reikia bėgioti”, – replikavo I. Marozienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.