N. Bunkė prisipažino buvusi neištikima D. Zvonkui ir teigia suprantanti dabartinio vyro buvusiąją (papildyta)

„Tos skyrybos Danieliaus žmonai buvo labai skaudžios. Aš Ingą puikiai suprantu. Danielius buvo kaltas dėl skyrybų. Jis tiesiog susirado kitą moterį, jaunesnę moterį. Todėl Ingą suprantu, nes tai buvo Danieliaus kaltė“, - pasakojo dainininkė ir TV laidų vedėja Natalija Bunkė.

„Apie tai, kad jis nėra šventas, žinojau“, - sakė Natalija po to, kai spaudos spaudoje pasirodė atviras buvusios jos vyro Danielius žmonos Ingos interviu.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
„Apie tai, kad jis nėra šventas, žinojau“, - sakė Natalija po to, kai spaudos spaudoje pasirodė atviras buvusios jos vyro Danielius žmonos Ingos interviu.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2013, 2:25 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 1:00 AM

LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ Natalija buvo labai atvira. Dainininkę prabilti paskatino jos vyro Danieliaus pirmosios žmonos Ingos Bunkienės interviu, spaudoje pasirodęs prieš kelias savaites. 42-ejų marketingo specialistė Inga žurnalistams prisipažino, kad santuokos metu vyrui ji nebuvo vienintelė. Natalija savo interviu sutuoktiniui buvo dar negailestingesnė.

„Skyrybos buvusiai žmonai buvo skaudžios. Tuo metu jiems sunku buvo bendrauti. Ingai buvo sunku, Danielius susirado jaunesnę moterį“, – pasakojo Natalija.  

Paklausta, ar ją labai nustebino sutuoktinio Danieliaus pirmosios žmonos Ingos prisipažinimas apie patirtą neištikimybę, Natalija tvirtino, kad jai tai nebuvo naujiena. „Apie tai, kad jis nėra šventas, žinojau“, - sakė Natalija. Dar daugiau smulkmenų sutuoktinio pirmoji žmona Inga, pasak Natalijos, jai papasakojo tuomet, kai jos susitiko.

„Kai ji atsirado viešumoje, mes su ja susibendravome. Tiesiog susitikome vieną kartą ir radom bendrą kalbą. Ji man davė labai daug patarimų, ir aš, tiesą sakant, ketinu jais pasinaudoti“, - pasakojo dainininkė.

Smulkiau apie tai, kokių patarimų jai davė, Natalija neatskleidžia.

Ar Natalija nesibaimina, kad jos vyras Danielius bus neištikimas ir jai taip, kaip savo pirmajai žmonai? 

„Visada yra tokia tikimybė. Ar atleisčiau? Ne“, – tikino Natalija. 

Ji vylėsi, kad vyras nekartos senų klaidų.

„Nevalia nei teisti, nei smerkti. Mūsų su Danieliumi bendras gyvenimas yra šiek tiek kitoks. Mes turime bendrą vaiką, kurį jis labai myli. Viskas mūsų šeimoje yra kaip ir gerai. Žinoma, nėra namų be dūmų. Bet šeima ir yra tam, kad išspręstų tas bėdas“, – pasakojo N. Bunkė.

Ji prisipažino, kad yra patyrusi, ką reiškia neištikimybė.

„Pasimokiau iš savo santuokos su Deivydu Zvonkumi. Mes nebuvo visiškai vienas kitam ištikimi“, – teigė N. Bunkė.

Natalijai ištikimybė ir pagarba – labai svarbios savybės. Ji užjaučia moteris, kurios toleruoja neištikimybę.

„Santuokoje su Danieliumi aš atsiriboju su nepažįstamais vyrais“, – patikino ji.

Dainininkė prisipažino, kad sutikusi Danielių ji negalvojo ir net bijojo santuokos. Moteriai buvo baisu, kad naujajam pažįstamui ji įdomi tik dėl to, kad yra garsi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.