Grupės „Pinup Girls” narė I. Ambrazaitė po atostogų Indijoje grįžta į televiziją

Grupės „Pinup Girls” narė Ieva Ambrazaitė (24 m.) po trumpų atostogų, praleistų Indijoje, grįžta į „Lietuvos ryto” TV laidą „Super L.T.”

.Ambrazaitę šį vakarą vėl išvysime „Lietuvos ryto” televizijos ekrane.<br>T. Bauras
.Ambrazaitę šį vakarą vėl išvysime „Lietuvos ryto” televizijos ekrane.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė ("Lietuvos rytas")

Jan 31, 2013, 3:00 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 9:02 PM

Prieš ištekant būtina pasimatuoti kuo daugiau vestuvinių suknelių. Tuo įsitikinusi krepšininko Simo Jasaičio mylimoji Oksana Pikul.

Jai pritaria ir buvusio Seimo nario Andriaus Šedžiaus sužadėtinė Monika Kvietkutė. Jiems vestuvių maršas nuskambės jau po keleto savaičių – vasario 23 d. Didžiausias Monikos galvos skausmas – išsirinkti vestuvinę suknelę. Iš pradžių ji save įsivaizdavo prie altoriaus žengiančią su pūsta suknele.

Tačiau vėliau ėmė dvejoti, nes randa vis gražesnių.

Šiemet ištekėti norėtų ir burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė, nuolat matoma vadybininko Laimo Fergizo draugijoje.

Buvęs parlamentaras Ligitas Kernagis pagaliau išdrįso visuomenei pristatyti savo dvidešimčia metų jaunesnę mylimąją Neringą, kurią ketina vesti.

Visa tai bus apkalbama laidoje „Super L.T.”. Viena jos vedėjų I. Ambrazaitė su savo sužadėtiniu radijo stoties „ZIP FM” laidos „Radistai” vedėju Rolandu Mackevičiumi apie vestuves irgi vis dažniau pakalba. Vienas kitam meilę prisiekti jie žada per artimiausius porą metų.

– Ar kada nors buvote apsivilkusi vestuvinę suknelę? – paklausiau I. Ambrazaitės.

– Kai dirbau modeliu, teko dalyvauti parodoje „Mūsų vestuvės”. Turėjau pasimatuoti daugybę vestuvinių suknelių, kol išsirinkau 20 man tinkančių ir jas demonstravau. Savo vestuvinį rūbą jau seniai turiu mintyse.

Tačiau kaip ir kur vyks vestuvės, dar planuojame.

– Atsipūsti po įtempto šventinių koncertų maratono buvote išvykusi į Indiją. Kokių įspūdžių parsivežėte?

– Man gerai visur, kur karšta. Su Rolandu, kolege Viktorija Sutkute ir dar keletu draugų nuostabiai pakeliavome. Man tai buvo pirmosios atostogos po ketverių metų pertraukos. Sužavėjo egzotiška Indijos gamta.

– Sostinės meras Artūras Zuokas siūlo per Valentino dieną sutrumpinti naktinių barų darbo laiką, ragina romantiškai ją švęsti namuose ir gausinti miestiečių gretas. Kaip jūs švęsite?

– Meras turėtų pirmiausia parūpinti daugiau vaikų darželių, o tik po to raginti juos užpildyti. O per Valentino dieną mes su „Pinup Girls” merginomis koncertuosime.

Rolandas taip pat turės pasirodymą. Tad tądien gal net nesusitiksime. Tačiau šios dienos nesureikšminame. Juk mylime kiekvieną dieną.

„Lietuvos ryto” TV, 22 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.