Laidos „Būk mano meile!” porų pažintys tęsiasi kruize jūroje

Jau dešimt LNK laidoje „Būk mano meile!” naujai susipažinusių porų planuoja mini atostogas – kelionę kruiziniu laivu Ryga – Stokholmas – Ryga.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2013, 1:57 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 11:39 AM

Štai Klaipėdoje gyvenanti 48 m. pardavėja Nijolė šioje pažinčių laidoje sutiko 47 m. vilnietį inžinierių Renatą. Po filmavimo jie buvo tokios puikios nuotaikos, kad nusprendė pažintį pratęsti kinų maisto restorane. Pietaudami Nijolė ir Renatas ne tik artimiau susipažino, bet ir pradėjo planuoti, kada gi vyks į laimėtąjį trijų dienų kruizą Baltijos jūrą. Abu, ir Nijolė, ir Renatas, labai daug dirba, tad laimėtos atostogos – puiki dovana.

„Dirbu pardavėja, tad suprantama, jog kelionė prabangiu kruiziniu laivu man nėra kasdienybė. Iki šiol nesu keliavusi jokiu laivu, todėl truputį nerimauju, - šypsodamasi pasakoja Nijolė, - po laidos ne tik papietavome, bet ir sutarėme, kad savaitgalį Renatas svečiuosis pas mane, Klaipėdoje. Čia pasivaikščiojome, grožėjomės jūra ir aptarinėjome, ką reikėtų pasiimti į kruizą ir kada geriau plaukti.” Kelione džiaugėsi ir Renatas: „Man nėra paprasta ištaikyti laisvą savaitgalį, be to, manau, kad Baltijos jūra smagiausia plaukti, kai šilta, ir daug laiko gali praleisti laivo denyje, grožėdamasis begalinėmis jūros platybėmis, palydėdamas už horizonto tirpstančią saulę, o gal net pasigrožėti saulėtekiu jūroje?”.

Apie romantišką kelionę ir pasivaikščiojimą Švedijos sostinės Stokholmo senamiestyje svajoja ir kita „Būk mano meile!” laidoje susipažinusi pora – Irmantas ir Valda. Nors po laidos filmavimo jiedu neturėjo laiko daugiau pabendrauti, mat Irmantas skubėjo grįžti į Kauną, jiedu jau planuoja, kada susitiks vėl. Kalbėdama apie pažintį, Valda paslaptingai šypsosi ir nedaugžodžiauja, o Irmantas atvirai pasako, kad kol kas dar nė vienas nežino, ar ši draugystė liks tik draugyste, ar peraugs į šiltesnius jausmus... Kad pora galėtų daugiau pabendrauti, jiedu jau planuoja, kada leisis į laimėtąjį trijų dienų kruizą. Juk planuoti tokią kelionę – labai smagu. Nei Irmantas, nei Valda iki šiol nėra išplaukę į kruizą, tad abiems labai smalsu, kaip viskas bus.

Iš viso jau dvi dešimtys žmonių savo rankose laiko kvietimą į romantišką kruizą Ryga – Stokholmas – Ryga. Tokia dovana laukia kiekvienos LNK laidos „Būk mano meile!” poros, o visi, dalyvavę laidoje nuo vasario mėnesio, turi galimybę laimėti ypatingąjį prizą – nepakartojamą savaitgalį dviem meilės mieste Paryžiuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.