Pasipuošusios „šachmatinėmis“ šukuosenomis I. Stasiulevičiūtė ir G. Valaitytė pristato savo chorą

Kol vieni spėliojo, kaip buvo atrinkti TV3 „Chorų karuose“ dalyvausiančio „Šachmatinio“ choro žmonės, kiti tyliai šnabždėjosi kaip generolės Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė tvarkosi su pareigomis, jie ramiai ir sąžiningai dirbo, ruošėsi pirmajam pasirodymui ir garsiai dainavo „We found love“.

„Šachmatinio“ choro nariai sekmadienį ant scenos žengs pasikeitę neatpažįstamai – nuo šukuosenų ir naujos plaukų spalvos iki įspūdingų sceninių kostiumų.<br>Asmeninis archyvas
„Šachmatinio“ choro nariai sekmadienį ant scenos žengs pasikeitę neatpažįstamai – nuo šukuosenų ir naujos plaukų spalvos iki įspūdingų sceninių kostiumų.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 21, 2013, 3:12 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 9:29 AM

„Mes atradome vieni kitus. Iš skirtingų Lietuvos miestelių, su skirtingais požiūriais ir charakteriais stojame į kovą“ – džiaugsmingai praneša Gintarė Valaitytė.

„Ką galėtų kartu veikti stropi gimnazistė, vestuvių muzikantas, sporto varžybų komentatorius, profesionalus šokėjas ir antstolis? Laukti autobuso stotelėje? Visa tai skamba kaip nesuderinami produktai viename patiekale, tačiau kai bandai ragauti atrandi nepatirta skonį!“ – apie „Šachmatinio“ choro žmones kalba Ieva Stasiulevičiūtė.

Generolės sako, kad visi „Šachmatinio“ choro žmonės paliko savo tėvų namus ir išvyko laimės ieškoti į sostinę.

„Lyg šachmatų figūrėlės kiekvienas užima savo poziciją ir yra pasiruošę ginti savo karalienes!“ – pasakoja projekto „ŠarkA“ merginos.

Jų vadovaujamo „Šachmatinio“ choro nariai sekmadienį ant scenos žengs pasikeitę neatpažįstamai – nuo šukuosenų ir naujos plaukų spalvos iki įspūdingų sceninių kostiumų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.