Atliekų rūšiavimas – geras pavyzdys vaikams

Rūšiavimas suteikia ne tik ekologinę, bet ir ekonominę naudą (spalvotų konteinerių turinio išvežimas yra nemokamas), kartu tai puikuspavyzdys mūsų vaikams. Jie ateityje buitines atliekas rūšiuos niekieno neverčiami, nes jiems tai bus savaime suprantamas dalykas.

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 22, 2013, 10:33 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 8:09 AM

Šeštadienį laidoje „Padėkime augti“ kalbėsimės apie tai, kaip vaikams skiepyti gamtą tausojančio žmogaus įpročius ir ar tikrai taip sudėtinga rūšiuoti antrines žaliavas. Pasak laidos herojės, dviejų vaikų mamos ir grožio salono savininkės Rūtos Morozovienės, vaikams rūšiavimas gali būti tarsi žaidimas, pamažu virstantis gyvenimo būdu.

Taip pat artėjant pavasariui „Padėkime augti“ primins, jog metas pasirūpinti savo bei vaikučių sveikata. Fizinis aktyvumas ir taisyklinga laikysena – tvirtaspagrindas, norint išvengti daugybės ligų ateityje. Kaip skatinti vaikų fizinį aktyvumą? Kokius pratimus kartu daryti, norint pratinti savo atžalasprie sveiko gyvenimo būdo?

Moterys, negalinčios atsikratyti nepageidaujamų kilogramų po gimdymo, laidoje išgirs taiklių patarimų, kaip padailinti savo kūno formas, sumažinti apimtis ir ktuo pačiu išvalyti organizmą.

Atsakymai į visus klausimus paskutinį žiemos šeštadienį 10 val. laidoje „Padėkime augti“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.