R. Janutienė ir N. Marčėnaitė atskleis savo ir valstybės paslaptis

Nomeda Marčėnaitė ir Rūta Janutienė šįvakar „Lietuvos ryto” TV laidoje „Gyvenimo būdas” atskleidė paslaptis. Viena – savąsias, kita – šalies vadovės.

Knygą apie prezidentę rašyti baigianti žurnalistė R.Janutienė ir menininkė N.Marčėnaitė grįžta į TV ekranus – žiūrovai jas išvys „Lietuvos ryto” televizijoje.
Knygą apie prezidentę rašyti baigianti žurnalistė R.Janutienė ir menininkė N.Marčėnaitė grįžta į TV ekranus – žiūrovai jas išvys „Lietuvos ryto” televizijoje.
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Feb 25, 2013, 2:21 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 3:04 AM

Būsimos „Lietuvos ryto” TV laidos „Nuoga tiesa” vedėja R. Janutienė rašo knygą apie prezidentę Dalią Grybauskaitę.

Žurnalistė sako, kad nuodugniau pasidomėti šalies vadovės biografija nusprendė po to, kai TV3 išsigando parodyti apie ją parengtą laidą.

„Juk visuomenė žino bemaž visus politinius veikėjus. Žino, kiek jie uždirba, su kuo gyvena. Tačiau paradoksas – šalies vadovės gyvenimas visiems yra paslaptis, o jos biografijoje daug baltų dėmių, – stebėjosi žurnalistė. – Pavyzdžiui, ar daug mes žinome apie jos kilmę, tėvus, senelius?

Prezidentė gyvena du gyvenimus. Vienas – paradinis, skirtas viešiesiems ryšiams. Kitas – slaptas.”

Šiandien Rūta jau dėlioja paskutinius knygos akcentus ir rengiasi startui – kovo 5 dieną „Lietuvos ryto” televizijoje bus pradėta rodyti jos laida „Nuoga tiesa”. R.Janutienė džiaugiasi, kad grįžta į tikrąją žurnalistiką.

Prie „Lietuvos ryto” televizijos komandos netrukus prisidės ir menininkė N.Marčėnaitė, rengsianti pokalbių laidą.

Labdaros renginių globėjai kartais lipdoma kone šventuolės etiketė, kuri menininkę erzina. Nomeda teigia turinti savybių, kurių mielai atsikratytų.

„Man netrūksta valdingumo, – prisipažįsta menininkė. – Tai savybė, kurios turėčiau kaip nors atsikratyti.”

Nomeda prisimena, kaip vos tik pradėjusi lankyti tinklinio treniruotes ir tuomet dar nedaug išmanydama apie šią sporto šaką ėmė nurodinėti draugams, kaip žaisti.

„Gal tau pleistrą ant burnos užklijuoti?” – pradėjo nervintis bičiuliai.

„O mano sesuo (žurnalistė Rusnė Marčėnaitė. – Red.) patarė į burną prisidėti slyvų, – juokėsi Nomeda ir surimtėjusi pridūrė: – Nenoriu atrodyti geresnė, nei esu iš tikrųjų. Nelabai man patinka supermoters, supermamos, supermenininkės įvaizdis.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.