Verslininkė D. Stachura pažino savo angelą sargą

Verslininkė Danguolė Stachura prieš beveik dešimt metų pateko į kraupią avariją. Išvengusi mirties, žinoma moteris neišvengė pokalbio su savo angelu sargu. Patyrusi stiprų šoką, vėlų rudenį,  sėdėdama prie  sumaitoto automobilio viename Lenkijos greitkelyje, Danguolė nustėro. Per laukus link jos ėjo keistas žmogus baltais drabužiais.

Verslininkė Danguolė Stachura prieš beveik dešimt metų pateko į kraupią avariją. Išvengusi mirties, žinoma moteris neišvengė pokalbio su savo angelu sargu.<br>T. Bauras
Verslininkė Danguolė Stachura prieš beveik dešimt metų pateko į kraupią avariją. Išvengusi mirties, žinoma moteris neišvengė pokalbio su savo angelu sargu.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2013, 2:31 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:51 PM

„Buvo darganota ir šalta, todėl labai nustebau, kad šis žmogus taip nerudeniškai apsirengęs“,- sako Danguolė, labai tiksliai prisimenanti kiekvieną jai pasakytą šio keisto žmogaus žodį. Savo neeilinę patirtį ji pasakos LNK laidoje „Pasaulis X“.

„Tai buvo veikiau monologas, nei pokalbis“, – teigia  herojė, kurios neparastą patyrimą laidoje komentuoja Lietuvos vyriausia ragana V. Lobačiuvienė.

„Tai buvo lemtingas susitikimas su angelu sargu, kurio globą per savo gyvenimą ne kartą aiškiai patiria kiekvienas žmogus. Vieni mato jo viziją, kiti girdi jo balsą“, – sako V. Lobačiuvienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?