Dainininkas V. Baumila dėkingas likimui už nesėkmę

Vaidas Baumila gyvena tarp Lietuvos ir Anglijos. Atlikėjas dalyvauja LRT televizijos konkurse „Auksinis balsas” ir kartu atrankoje į vieną anglišką miuziklą.

V. Baumila – vienas LRT televizijos konkurso „Auksinis balsas” lyderių.<br>T. Bauras
V. Baumila – vienas LRT televizijos konkurso „Auksinis balsas” lyderių.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Mar 6, 2013, 4:48 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 12:01 PM

Klasikinių miuziklų atlikėju save vadinantis V.Baumila magistro studijas baigė Anglijoje, Gilfordo vaidybos mokykloje. Išvyko ten būdamas jau žinomas Lietuvos muzikos pasaulyje.

Dainininkas sako esąs dėkingas likimui už tai, kad kadaise neįstojo į Lietuvos muzikos ir teatro akademiją. „Jeigu būčiau įstojęs, nebūčiau nusprendęs išvažiuoti. O nesėkmė buvo stiprus postūmis kabintis į gyvenimą”, – patirtimi dalijosi atlikėjas.

Šįvakar LRT televizijos laidoje „Stilius. Namai” V. Baumila pasakos apie savo karjerą užsienyje. Aštuonis mėnesius jis dirbo prestižinio kruizinio laivo „Quenn Elizabeth” teatre – su keliais kitais atlikėjais ir devyniolikos žmonių orkestru dainavo kūrinius iš miuziklų, varjetė.

Dainininkas sako, kad tai buvo neįkainojama patirtis. Jis jautėsi vertinamas.

Vaikinas galėjo rinktis, kur pietauti, iš penkių ar šešių restoranų. O jo kajutę tvarkė paslaugūs patarnautojai. Ir vis dėlto kruiziniame laive atlikėjas išmoko tvarkos ir punktualumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.