K. Brazauskienė iš taupumo prezidento rezidencijoje sumažino šilumą (video)

KK2 laidoje prezidento našlė Kristina Brazauskienė tranko kumščiu – ką tik už elektrą jai teko pakloti 1,7 tūkst. litų už mėnesį. Dar 1,8 tūkstančio – už dujas.

Kristina Brazauskienė piktinasi elektros tarpininkų verslu.<br>J. Stacevičius
Kristina Brazauskienė piktinasi elektros tarpininkų verslu.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-06 11:34, atnaujinta 2018-03-10 12:51

Už galvos susiėmusi prezidentienė puolė ieškoti, kur ta elektra jos rezidencijoje dingsta.

„Kviečiau net iš elektros tinklų. Sako, čia jau fabrikėlį reikia turėti, jei tiek sunaudoja vienas žmogus!“, - savo elektrinius nuotykius laidai KK2 šįvakar pasakos Kristina Brazauskienė.

Prezidento našlė prisipažino Turniškėse sumažinusi šilumą, kad mokesčiai būtų mažesni ir rezidencijoje „atjungusi nereikalingą įrangą“.

Kristina Brazauskienė piktinasi elektros tarpininkų verslu. Kur tai matyta, kad 16 centų kainuojanti elektros kilovatvalandė parduodama už 54 centus!

„Aš apsidairau ir nematau, kad būtų pastatyti tautiniai stulpai. Tai yra tarybinai stulpai, ir visa ta tiekimo sistema eina per tarybinius stulpus ir laidus. Ar jie su portfeliais ir sakvojažais kiekvienam atneša ir duoda? Tai kodėl jie gali uždirbt 50 proc.? Ir gaut 200, 300 milijonu pelno? Kieno sąskaita? Ar ne tų tik varguolių, kurie jau neturi už ką batono nusipirkt?“, - laidoje KK2 šį trečiadienio vakarą piktinsis K. Brazauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.