J. Nainys ir S. Šermukšnytė galvoja apie įsivaikinimą

„Šeštadienio rytą“ laidos vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė su žurnaliste Vilma Čereškiene ir radijo laidų vedėju Jonu Nainiu kalbės apie „Childfree“ judėjimą, kuris jungia poras, savanoriškai apsisprendusias niekuomet neturėti vaikų.

Pasak J. Nainio, vėjavaikiškas jaunų žmonių gyvenimas jam yra nepriimtinas.<br>BTV
Pasak J. Nainio, vėjavaikiškas jaunų žmonių gyvenimas jam yra nepriimtinas.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2013, 7:23 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 9:47 AM

„Nežinau didesnio kūrinio, kurį gali sukurti žmogus, nei kitas žmogus“, - kalbės trijų vaikų mama V. Čereškienė. Pastarajai paantrins ir J. Nainys: „Pratęsti giminę – pagrindinis žmogaus tikslas.“

Didžėjus, radijo laidų vedėjas J. Nainys atviraus, jog jau dabar su savo sužadėtine Simona Šermukšnyte pasvajoja ne tik apie nuosavus vaikus, bet ir apie galimybę vieną atžalą įsivaikinti.

Pasak J. Nainio, vėjavaikiškas jaunų žmonių gyvenimas jam yra nepriimtinas: „Būdamas klube kiekvieną penktadienį ar šeštadienį, grodamas, aš matau tuos jaunus žmones, kuriems patinka gerai leisti laiką, jie yra vienkartinių nuotykių gerbėjai. Tuomet suprantu, kokį aš auksą turiu namuose“, - apie savo sužadėtinę S. Šermukšnytę kalbės J. Nainys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.