M. Jampolskis prie savo sužadėtinės akių aistringai bučiavo I. Puzaraitę

Jau penktadienį laidoje „KK 2 penktadienis“ - neįtikėtina pavydo scena. Studijoje apsilankęs Marius Jamolskis, susiklosčius palankioms aplinkybėms, nusprendė pabučiuoti Irūną. Tačiau intymią sceną savo akimis išvydo Mariaus sužadėtinė Renata Uzialkaitė. „Mariau, ką čia darai? Šiandien Kovo 8-toji. O tu man šitaip“, - apstulbusi studijoje piktinosi Renata Uzialkaitė. Tačiau Marius konfliktinę situaciją išsprendė akimirksniu. Taip, kad abi merginos liko patenkintos.

M. Jampolskis prie savo sužadėtinės akių aistringai bučiavo I. Puzaraitę.<br>LNK
M. Jampolskis prie savo sužadėtinės akių aistringai bučiavo I. Puzaraitę.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-07 21:55, atnaujinta 2018-03-10 09:28

Dar didesnės linksmybės prasidėjo tada, kai marius ir Renata, jau susitaikę, pradėjo atvirauti apie savo santykius ir planuojamas vestuves. Išgirdę klausimą, kokią – Jampolskės ar Jampolskienės pavardę pasirinks Renata, į studiją netikėtai įlėkė du Mariaus kolegos – Ramūnas Rudokas ir Stano. „Mariaus moteris bus Jampė, Rudoko – Rudė, o Stano – Stasė“, - rimtais veidais dėstė „Čilinam“ vyrai. LNK studijoje Rudokas bene pirmą kartą prabils ir apie neseniai įvykusį incidentą Airijos oro uoste. „Namuose esu ramus, tikras Ramūnas. Bet vos nuvažiuoju į oro uostą tampu Rudoku“, - Irūnai bei Žygiui atviraus į tarptautinį skandalą įsivėlusi žvaigždė. Ramūnas atskleis, jog visai neišgyvena dėl to, kad po incidento negalės skraidyti vienos aviakompanijos lėktuvais. „Žvagulis su jais taip pat neskraido. Tai kuo aš prastesnis?!“, - „KK 2 vedėjams“ skėlė Ramūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.