„Paslapčių namai“: projektą paliko Elita, atskleista jos šokiruojanti paslaptis

Gariūnų parko verslo centre įsikūrę TV3 televizijos projekto „Paslapčių namų“ dalyviai šeštadienį neteko vieno savo konkurento. Paaiškėjo, kuris iš penkiolikos dalyvių paliko šou, o likę keturiolika tęs kovą dėl daugiau kaip 100 000 litų.

Palikusi projektą Elita privalėjo atskleisti savo paslaptį. Mergina atsivėrė - jos vaikinas parsidavinėjo gėjams.<br>lrytas.lt
Palikusi projektą Elita privalėjo atskleisti savo paslaptį. Mergina atsivėrė - jos vaikinas parsidavinėjo gėjams.<br>lrytas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 11, 2013, 9:26 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 5:54 AM

Šis vakaras turėjo būti lemtingas arba Elitai, arba Viktorijai. Tiesioginio eterio metu tik žiūrovai sprendė, kuri mergina paliks 24 valandas per parą filmuojamą 800 kvadratinių metrų namą. Negana to, TV3 laidos vedėjai Marijus Mikutavičius ir Agnė Grigaliūnienė paviešino iš realybės šou pasitraukiančios merginos paslaptį.

Laidos vedėjų Elitos paklausus, kodėl ji turi likti projekte, mergina nesisuklino: „Aš esu gražesnė, patrauklesnė ir labiau tinkanti šiam projektui, negu Viktorija“. Elita patikino, kad lemtingą vakarą jaučiasi neblogai, o iškristi nebijanti. „Iškristi nebijau, aš tiesiog nenoriu to daryti. Noriu likti šou“, - kalbėjo mergina.

Psichologė Viktorija kaip visada demonstravo šaltakraujiškumą. Paklausta, kodėl būtent ji šiandien kovoja dėl išlikimo, Viktorija atsakė trumpai ir aiškiai: „Mano vardas labai įsimenamas ir paprastas, tik todėl“.

Tuomet Viktorija nustebino, ji bandė spėti Elitos paslaptį. Moteris paspaudė raudoną mygtuką ir įvardijo tariamą Elitos paslaptį: „Aš manau, kad ji buvo sumušta savo draugo“. Tuomet į paslapčių kambarį pakvietus pačią Elitą Viktorija uždavė kelis klausimus, kad galėtų patikslinti savo spėjimą. Į visus klausimus mergina atsakė neigiamai. Tuomet Viktorija pasitaisė: „Elita yra patyrusi prievartą“. Tačiau spėjimas buvo neteisingas ir ji prarado savo pinigus - 2500 litų, kurie atiteko Elitai.

Nepaisant to, suskaičiavus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad projektą paliko būtent Elita. Viktorija grįžo pas likusius šou dalyvius, o Elita nedelsiant paliko realybės šou „Paslapčių namus".

Netrukus po to Elita privalėjo atskleisti savo paslaptį. Mergina atsivėrė - jos vaikinas parsidavinėjo gėjams.

Portalas lrytas.lt primena, kad žaidimo esmė remiasi tuo, kad kiekvienas projekto dalyvis su savimi į namus atsineša po kokią nors intriguojančią paslaptį, tačiau jos išduoti negali absoliučiai niekam. Už savo paslaptį jie gauna po 5 tūkst. litų. Kiekvieno gyventojo užduotis – išsiaiškinti konkurento paslaptį, tačiau niekam neatskleisti savosios. Žmogus, išaiškinęs paslaptį – pasiima savo aukos pinigus. Tačiau, jeigu spėjimas neteisingas, auka tampa pats spėjantysis. Tuomet jo pinigai atitenka priešininkui.

Didžiulėse patalpose įrengti visi namuose reikalingi kambariai. Čia yra didžiulė svetainė, erdvi virtuvė, du miegamieji kambariai, stikline siena atitverti dušai, sūkurinė vonia, specialios erdvės, skirtos rūkymui ir pasikalbėjimui. Kamerų dalyviai neišvengs net apsilankę tualete, tačiau iš ten transliacijos nebus rodomos. Pasak projekto kūrėjų, ši patalpa stebima tik dėl saugumo, kad niekas nesugalvotų persipjauti venų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.