„Žvaigždžių duetuose“ – nematyti atlikėjų amplua, šeimyniniai pasirodymai ir netikėtas komisijos verdiktas

Jau nebe pirmą mėnesį televizijos žiūrovus savaitgaliais džiugina muzikinis projektas „Žvaigždžių duetai“. Čia į sceną žengia įspūdingiausios poros, kurių pasirodymai prikausto ne vieno gerbėjo dėmesį. Į iš anksto „Forum Palace“ rūmuose filmuojamas laidas antradienio vakarą atskubėjo devynios poros. Tarp jų – jau daugelio simpatijas spėję užsitarnauti atlikėjai.

Akimirka iš „Žvaigždžių duetų“ filmavimo aikštelės.<br>T. Bauras
Akimirka iš „Žvaigždžių duetų“ filmavimo aikštelės.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2013, 11:38 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:19 AM

Parodijų vakaras ir pasirodymai su buvusiais duetų dalyviais. Taip skambėjo dvi muzikinio projekto temos, kurias duetų dalyviams puikiai pavyko išpildyti. Kiekvienas jų turėjo galimybę ne tik pademonstruoti savo muzikinius gabumus ir balso galimybes, tačiau tuo pačiu ir išreikšti artistiškumą.

Jonas Jonušas ir grupės „Pop Ladies“ merginos daugelį nustebino, kuomet nusprendė persirengti tautiniais drabužiais ir čiupę į rankas instrumentus parodė, kaip moka linksmintis kaimo kapela.

Abejingų nepaliko ir šįkart šeimyniniu trio vietoj įprasto dueto tapęs Rositos Čivilytės ir jos dukros Agnetos Gabalytės numeris. Prie jų prisijungė ir šeimos vyras, žinomas dainininkas Česlovas Gabalis. Balsingieji atlikėjai ne dažnai turi galimybę dainuoti trise, todėl šis jų sprendimas buvo atrakcija ne tik komisijos nariams bei televizijos žiūrovams – numerį puikiai įvertino ir kompetentingi komisijos nariai.

Vakaro staigmena tapo praėjusį kartą projektą palikusių Rasos Stoškuvienės ir Eugenijaus Andrulio pasirodymas. Legendiniais dainininkais Fredie Mercury ir Monserat Caballe virtę atlikėjai nustebino ne vieną. Prodiuserės Laimos Lapkauskaitės sprendimu jie buvo sugrąžinti į projektą ir drauge uždainavo daugeliui gerai pažįstamą hitą „Barcelona“.

Tuo tarpu seserys Saulenė ir Sandra Chlevickaitės scenoje nusprendė pademonstruoti rusišką dvasią ir persirengė Ala Pugačiova ir Filipu Kirkorovu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.