Į išankstinę „Kino pavasario“ premjerą susirinko būrys pramogų pasaulio atstovų

Antradienio vakarą kosmetikos ir parfumerijos tinklas „Douglas LT“ kino gerbėjus kvietė į išskirtinę keturiems „Oskarams“ nominuotos juostos „Pabaisos iš laukinių Pietų“ premjerą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-13 12:52, atnaujinta 2018-03-10 02:44

Pustant sniegui į kino salę atskubėjo menininkė ir televizijos laidų vedėja Nomeda Marčėnaitė, kuri drauge su bičiule dizainere Jurgita Januškevičiūte gera nuotaika užkrėtė ir kitus renginio svečius. Tarp jų ir tituluotą gražuolę Gabrielę Martirosianaitę bei visuomet optimistiškai nusiteikusį iliuzionistą Mantą Wizard. Šalčio neišsigando ir televizijos laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė su vyru Simonu bei dainininkė Jazzu, o taip pat ir Aistė Jasaiytė-Čeburiak.

Rengiant išskirtinę kino premjerą šį pavasarį buvo pasirinkta jauno Amerikos nepriklausomo kino režisieriaus juosta „Pabaisos iš laukinių Pietų“. Neseniai šis filmas buvo nominuotas keturiems „Oskarams“, taip pat pelnė tarptautinės Kino kritikų federacijos apdovanojimą Kanų kino festivalyje bei buvo apdovanotas „Auksine kamera“ festivalio „Ypatingo žvilgsnio“ programoje.

„Pabaisos iš laukinių Pietų“ – tai juosta apie mažos mergaitės ir jos tėčio gyvenimo istoriją atokioje Misisipės upės pakrantėje, vadinamoje „Vonia“. Artėjantis uraganas grasina šį žemės lopinėlį panardinti po vandeniu, tačiau nepaisant to, ši istorija kupina vilties ir tikėjimo, kad užklumpančios negandos tik užgrūdina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.