„Kino pavasario“ dūzges palydėjo įspūdingas tortas ir šokiai

Po iškilmingos tarptautinio kino festivalio „Kino pavasaris“ atidarymo ceremonijos, visi kviestiniai svečiai vakarėlio pratęsti rinkosi į Vilniaus „Forum Palace“ rūmuose esantį restoraną „Terazza“. Čia kiekvienas iš jų galėjo ne tik aptarti festivalio atidarymo proga parodytą nuotaikingą komediją „Kvartetas“, tačiau ir akis į akį pabendrauti su daugeliu Lietuvoje ir užsienyje pažįstamų garsių režisierių, aktorių, prodiuserių.

„Kino pavasario“ dūzgių akimirka.<br>D. Umbrasas
„Kino pavasario“ dūzgių akimirka.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 15, 2013, 12:26 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 11:36 PM

  Aštuonioliktus metus švenčiantis festivalis šįkart buvo paminėtas su trenksmu. Čia netrūko nei šnekų, nei juoko, o prie gausiai nukrauto stalo kiekvienas jų galėjo ir pasivaišinti. Pilnametystės gimtadienio proga į salę buvo įneštas didžiulis, liepsnojantis tortas. Pasak organizatorių, tokia saldi staigmena būna ne kas dieną. Festivalis šiemet įžengė į suaugusiųjų pasaulį, todėl vakarėlyje netrūko nei dainų, nei šokių. Čia skambėjo Amerikos folk muzikos atlikėjo Sixto Diazo Rodriguezo kūrinys „I Wonder“, kuris šiemet tapo pagrindine festivalio daina.

Portalas lrytas.lt pateikia nuotraukų galeriją iš ketvirtadienį vykusių „Kino pavasario“ dūzgių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.