„Paslapčių namuose“ naują porą gavusią Laurą tikrasis jos vaikinas ragina būti drąsesnę

„Buvau ramus – Laura į „Paslapčių namus“ išėjo su savo paslaptimi, tačiau buvau labai nemaloniai nustebintas, kai Balsas panaikino jos ir Gintauto paslaptį, įduodamas jiems bendrą“, – širdies nerimu dalinasi gražuolės manekenės vaikinas, 26 metų Mantas.

Anot Lauros vaikino, ji net galėtų būti drąsesnė, bendraudama su kitais vaikinais.<br>TV3
Anot Lauros vaikino, ji net galėtų būti drąsesnė, bendraudama su kitais vaikinais.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 15, 2013, 12:13 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:59 PM

Chirurgu dirbantis, rezidentūroje studijuojantis Mantas sako visiškai pasitikintis savo mergina, tačiau prisipažįsta: jam, kaip vyrui, dažnai sukirba pavydas, matant ne žaidimo paskirtą Gintautą, o kitus vaikinus, merginančius Laurą.

„Žiūrėk kas darosi? Ar Tu matai kaip vaikinai Laurą kabina?“ – racionaliu siekiančio išlikti Manto aistras audrina draugai. Tiesa, kad ir trumpam išmuštas iš vėžių, Mantas ilgisi savo merginos ir laukia kuo greičiau grįžtančios: daugiau nei trejus metus trunkanti draugystė ir gyvenimas kartu leidžia vaikinui visiškai pasitikėti jo išrinktąja.

„Aš visiškai pasitikiu Laura. Vaizduodama porą su Gintautu, ji net galėtų būti drąsesnė. Tikėjausi, kad ji labiau įsijaus į vaidmenį, dėl žaidimo juk gali tai daryti“, – įsitikinęs Mantas. Tiesa, šis linkėjimas yra taikomas išskirtinai Gintautui.

Anapus „Paslapčių namų“ sienų savo merginos laukiančiam Mantui nepraslysta pro akis, jog vieną išvaizdžiausių projektų dalyvių yra bandę merginti kone visi realybės šou vaikinai: „Aš Gintautui pykčio nejaučiu, tačiau kiti vaikinai ir jų rodomas dėmesys Laurai – erzina.“ Ar mergina ir toliau žais santūriai, ar dėl žaidimo pasinaudos jos grožio daromu poveikiu „Paslapčių namų“ vaikinams?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.