Dainomis - už žmogaus teises

Penktadienio vakarą būrys žinomų Lietuvos atlikėjų ir viešnia iš užsienio surengs koncertą, kurio tikslas – priminti apie žmogaus teises. Jį tiesiogiai transliuos LNK.

Koncertą, kurį tiesiogiai transliuos LNK, ves P.Skučas ir U.Skonsmanaitė.
Koncertą, kurį tiesiogiai transliuos LNK, ves P.Skučas ir U.Skonsmanaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas”

Mar 15, 2013, 9:37 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 11:25 PM

Žiūrovai išvys ne tik specialiai šiam renginiui paruoštus muzikinius pasirodymus, išgirs pamėgtas dainas, bet ir turės galimybę susipažinti su žmogaus teisių padėtimi Lietuvoje, įdomiais pašnekovais bei intriguojančiomis tikromis istorijomis.

Scenoje savo dainomis už žmogaus teises kovos Evelina Sašenko, Ruslanas Kirilkinas, Julija Jegorova, Česlovas Gabalis, Irena Starošaitė, Egidijus Sipavičius, Gabrielius Vagelis, Neringa Šiaudikytė, Monika Linkytė, Berta Timinskaitė, grupės „Studentės”, „Naujosios pupytės”, „Pikaso” ir kiti atlikėjai.

Specialiai į šį koncertą iš Švedijos atvyksta dvidešimtmetė popmuzikos žvaigždė Amy Diamond, kurios hitas „What’s In It For Me” prieš keletą metų skambėjo visoje Europoje.

Atlikėjams tiesioginės transliacijos metu gyvai akompanuos kūrybos namų ELITAZ grupė, vadovaujama Mariaus Leskausko.

Jaunatviškos energijos kupina koncerto vedėjų pora – Ugnė Skonsmanaitė ir Paulius Skučas kalbins politikus, žmogaus teisėmis besirūpinančių ar su tuo susijusių organizacijų atstovus bei ekspertus, žinomus šalies žmones. Žiūrovai išgirs tikrų istorijų, nušviečiančių dabartinę žmogaus teisių padėtį Lietuvoje. Pasakojimus iliustruos reportažai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.