M. Katunskytė: „Kai man buvo šešeri, tėtis išėjo pas kaimynę”

Garsiosios dainininkės Vitalijos Katunskytės duktė Monika – gardus kąsnelis žurnalistams, žinoma, jei pavyksta ją prakalbinti. Šį vakarą laidoje „Pasitarkime“ išgirsite tai, ko populiariosios dainininkės dukra dar nėra sakiusi niekam: „Su savo tėvu buvau iki šešerių. Paskui jis išėjo gyventi pas kaimynę Zitą. Tėvai susitaikė, kai man buvo penkiolika“, - tėčio klajones prisimins Monika.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2013, 12:37 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:37 PM

Čia pat moteris atskleis didžiausią tėvo trūkumą - silpnybę moterims.

„Mano tėčiui visą gyvenimą didelę įtaką darė moterys. Prieš keletą metų nuvažiavau su antruoju vyru ir sūnumi jo aplankyti. Sėdi ponia Danutė, naujoji jo moteris, ir sako: „Ko čia atvažiavot?! Tu čia nelaukiama!“ O tėtis tyli... Klausiu: „Tėti, tu vis dar myli mamą?“ - „Taip, dar giliai myliu...“ Sakau: „Tėti, dėkis daiktus, važiuojam namo.“ Jis pradėjo dedasi, bet Danutė užprotestavo - teko išvažiuoti iš tų namų be tėčio…“, – neįtikėtinas gyvenimo detales atskleidžia M. Katunskytė.

Kuris gali vadintis tėčiu: ar tas, kuris davė gyvybę, ar tas, kuris užaugino? Kodėl daugelis biologinių tėvų nebendrauja su savo atžalomis ir kodėl išsiskyrusių šeimų vaikai kartoja savo tėvų klaidas?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.