A. Ramanauskas paslaptingai pasitraukė iš televizijos eterio

Netikėtai nuo praėjusio pirmadienio iš TV3 eterio išnykus Kristupo Krivicko prodiusuojamai laidai „Be komentarų“, ekrane nematyti ir vieno iš jos vedėjų Algio Ramanausko (42 m.), kurį TV3 persiviliojo iš LNK. Ką dabar veikia šis laidų vedėjas, komentarų nėra. Apie tai rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Išnykus Kristupo Krivicko prodiusuojamai laidai „Be komentarų“, iš ekrano dingo ir laidos vedėjas Algis Ramanauskas, tačiau ką dabar veikia laidų vedėjas, komentarų nėra.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Išnykus Kristupo Krivicko prodiusuojamai laidai „Be komentarų“, iš ekrano dingo ir laidos vedėjas Algis Ramanauskas, tačiau ką dabar veikia laidų vedėjas, komentarų nėra.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2013, 11:55 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:36 AM

Informacijos šou „Be komentarų“ vietą televizijos programoje skubiai užėmė kita K. Krivicko prodiusuojama laida „Gyvenimo kryžkelės“.

„Be komentarų“ reitingai nebuvo prasti, informacijos šou patekdavo į populiariausių šios televizijos laidų dešimtuką. Tuo tarpu pagal vokiečių formatą rengiama laida „Gyvenimo kryžkelės“ pastaruoju metu buvo rodoma ne pačiu geriausiu laiku (per TV3 — 11 val. ryto, o kartojama kanalu TV8).

„Ne reitingai viską lemia, — aiškino K. Krivickas. — Taip nusprendė žiūrovai. Jie yra mūsų dievas, mes jais tikime ir jiems tarnaujame.“

Prodiuseris aiškino, kad žiūrovų nuomonę galima sužinoti įvairiais būdais — tam organizuojamos specialios apklausos, rinkimai. Savo žiūrovų skaičių fiksuoja skaitmeninė televizija.

„Kuo geriau įsiklausai ir girdi žiūrovus, tuo geriau žinai, ko jiems reikia, — kalbėjo prodiuseris. — Gyvenimas rieda didžiuliu pagreičiu, tenka žaibiškai reaguoti į visus pokyčius. Vaikai užauga, su tuo reikia susitaikyti — toks yra gyvenimo ratas. Visi profesionalai ir TV rinkoje daugybę metų dirbantys laidų kūrėjai supranta savo darbo cikliškumą ir sezoniškumą. Taip pat, kaip ir sporte ar kitose sferose.

Jei dabar tokios laidos nėra, bet žiūrovams jos reikės — laida bus. O galbūt išvysime ir naujų sumanymų, kurių galvoje — daugybė.“

Paklaustas, kas laukia laidos „Be komentarų“ vedėjų Sandros Daukšaitės-Petrulėnės, Džiugo Siaurusaičio ir A. Ramanausko, prodiuseris pirmiausia atsakė „be komentarų“, bet susizgribęs puolė juos girti.

„Tai nerealūs laidų vedėjai ir šaunūs žmonės. Talentingi, įdomūs, paprasti, su jais visada lengva dirbti. Labai puiki „chebra“. Šiuos populiarius žmones kviesiu ir į kitus savo projektus. Jie buvo, yra ir bus televizijoje“, — pažadėjo laidų prodiuseris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.