Jono ir „Pop Ladies“ pasirodymui – trisdešimt metrų medžiagos

„Žvaigždžių duetų“ scenoje įmanoma viskas: akrobatiniai triukai, sudėtingi choreografiniai numeriai, net gimstantys meilės ryšiai. Pasirodo, čia galimi net rekordai. Šio šeštadienio Jono ir „Pop Ladies“ pasirodymas tapo dideliu iššūkiu ne tik dalyviams, bet ir projekto stilistėms Rūtai Čepytei ir Augustai Imbrasienei. Pasirinkęs dainą „Laisvės kaina“ duetas savo pasirodymu siekė parodyti, kad kiekvienas žmogus yra asmenybė.

Pasirinkęs dainą „Laisvės kaina“ Jono Nainio ir "Pop Ladies" duetas savo pasirodymu siekė parodyti, kad kiekvienas žmogus yra asmenybė.<br>LNK
Pasirinkęs dainą „Laisvės kaina“ Jono Nainio ir "Pop Ladies" duetas savo pasirodymu siekė parodyti, kad kiekvienas žmogus yra asmenybė.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2013, 5:15 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:55 AM

„Visi mes turime teisę mylėti, teisę kalbėti, visi galime būti mylimi. Kartais ištirpstame minioje, tampame tarsi nematomi. Taip neturėtų būti“, – apie pasirodymo idėją pasakojo Katažina.

Tam, kad ši idėja taptų realybe stilistėms teko pasirūpinti net trisdešimt metrų dryžuotos medžiagos ir ilgai siūti kostiumus.

„Pirmiausia teko rasti tiek metrų medžiagos su būtent tokiu raštu. Tai jau buvo didelis iššūkis. Taip pat negalėjome pasiūti nei per siaurų, nei per plačių kostiumų, nes kitaip deformuotųsi dryžiai. Viskas turėjo būti labai tikslu. Taip pat raštai, spalvos buvo derinamos su grimu. Juk dalyvių veidai taip pat buvo nudažyti identišku raštu. Taip pat viskas buvo derinama su rekvizitu, kadangi lova ir siena už nugaros taip pat buvo aptraukti šia medžiaga“, – savo įspūdžiais dalijosi viena projekto stilisčių Rūta Čepytė.

Projekto stilistės neslepia, jog ruoštis „Žvaigždžių duetams“ tenka labai kruopščiai, labai atsakingai ir, deja, ne visada taip sklandžiai kaip norėtųsi. Pasitaiko, kad kostiumus tenka pasiūti per naktį.

„Būna, kad dalyviai labai vėlai išsirenka dainą, kitą dieną jie jau turi stovėti scenoje, o mes tada verčiamės per galvą. Tačiau geras rezultatas atperka bet kokias bemieges naktis“, – pasakoja Rūta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prasidėjo išankstinis balsavimas