Kodėl M. Berenis nekenčia dainos „Pamiršk mane“?

Jau šiandien BTV eteryje - „Lietuvos Muzikos legendos“, kuriose visiškai naujai suskambės legendinės grupės „Hiperbolės“ dainos. Marius Berenis, grupės ŽAS vokalistas, leisis į spalvingus skandalingos jaunystės atsiminimus skambant Igorio Kofo atliekamai „Pamiršk mane“ dainos versijai.

Marius Berenis, grupės ŽAS vokalistas, leisis į spalvingus skandalingos jaunystės atsiminimus skambant Igorio Kofo atliekamai „Pamiršk mane“ dainos versijai.<br>BTV
Marius Berenis, grupės ŽAS vokalistas, leisis į spalvingus skandalingos jaunystės atsiminimus skambant Igorio Kofo atliekamai „Pamiršk mane“ dainos versijai.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2013, 3:19 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 4:29 AM

„Aišku, šita daina yra labai gera, tačiau su ja man asocijuojasi toks vienas be galo stiprus atsiminimas. Vieną kartą su kompanija - buvau kokių septyniolikos metų - ėjome į žygį. Nuėjau anksčiau miegoti, bet prie pat mano palapinės stovėjo aparatūra. Taip ir negalėjau miegot, nes draugai užstrigo ant „Pamiršk mane“ ir leido ją gal kokį dešimt kartų. Na tikiuosi, tai nedarys įtakos mano vertinimui“, - sakė grupės ŽAS narys M. Berenis, kuriam teko nelengva užduotis - vertinti „Lietuvos muzikos legendų“ pasirodymus.

Taip pat muzikantas prisipažino, kad jam užduotis - perdainuoti „Hiperbolės“ dainas atrodo pernelyg sudėtinga. „Pirmiausia, man neužtektų vokalo. Taip pat galėtų pritrūkti ir drąsos“, - prisipažino M. Berenis.

Kodėl skandalingasis Tru Sabaka prisipažins esąs senamadis? Kuri daina sužavės Irūną Puzaraitę? Ką apie „Hiperbolę“ atskleis Inga Valinskienė?

Jau šį vakarą, BTV „Lietuvos muzikos legendose“ – legendinių „Hiperbolės“ dainų vakaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.