I. Matijošaitienė nujautė savo mirtį?

„KK2 penktadienis” (LNK) bus kitoks nei įprasta. Prieš kelias savaites nufilmuota laida, kurioje dalyvavo verslininkė Irena Matijošaitienė, įvilkta į juodą netekties rūbą.

Studijoje G.Gurevičiūtė, I.Matijošaitienė ir G.Juodeika kalbėjosi ir apie mirtį.<br>LNK
Studijoje G.Gurevičiūtė, I.Matijošaitienė ir G.Juodeika kalbėjosi ir apie mirtį.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė ("Lietuvos rytas")

Mar 29, 2013, 3:04 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 3:08 AM

Studijoje virusi diskusija apie sėkmingą verslą ir bankroto grėsmę praėjus trims dienoms po filmavimo įgavo kitą prasmę. Kovo 12-ąją verslininkė I.Matijošaitienė nukrito nuo laiptų, o po dviejų dienų moters gyvybė ligoninėje užgeso.

Tada laida taip ir nebuvo parodyta. Ją žiūrovai išvys šiandien. I.Matijošaitienė tuomet tryško optimizmu, pasakojo apie ateities planus. Kartu su ja apie verslo ypatumus diskutavo Gintarė Gurevičiūtė, Daina Bilevičiūtė, Raisa Šarkienė, Gediminas Juodeika, Vytautas Šiškauskas ir kiti svečiai.

– Ar tiesa, kad studijoje ne kartą nuskambėjo žodis „mirtis”? – paklausiau G.Gurevičiūtės.

– Galbūt būtų galima įžvelgti kokį nors sutapimą, nes vienas laidos svečių buvo žmogus, dirbantis morge. Nuo pusės laidos pokalbis pakrypo nelabai malonia tema – apie mirtį. Dabar atrodo keista, bet Irena buvo viena tų, kuri šioje laidos dalyje pasisakė aktyviausiai. Ji netgi kelissyk pajuokavo mirties tema.

Irena pasakojo, jog nuo vaikystės turi dvi geras drauges, su kuriomis niekada nekurtų verslo, nes nori išsaugoti draugystę. „Kai mūsų vyrai mirs, mes kartu gyvensim”, – juokavo moteris. Kai dabar prisimenu jos žodžius, net nejauku pasidaro.

– Kokį prisiminimą jums paliko I.Matijošaitienė?

– Irena į laidą šiek tiek vėlavo. Studijoje, kai jai buvo segamas mikrofonas, ji guviai pribėgo prie manęs, nors mes iki tos dienos nebuvome pažįstamos, ir išpyškino: „Gintariuk, nepatikėsi, aš šiandien norėjau apsivilkti lygiai tokią pat suknelę, su kokia tu dabar.” Abi iš to smagiai pasijuokėme.

– Į I.Matijošaitienės mirtį reagavote labai jautriai.

– Ši moteris buvo panašaus amžiaus kaip mano tėvai.

Tokiomis akimirkomis supranti, koks laikinas ir trapus gyvenimas ir kaip nuo nieko nesi apsaugotas. Tądien paskambinau savo mamai ir pasakiau, kad ją labai myliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.