Saulėnas A. Pojaviui išbūrė vietą „Eurovizijoje“

Iki „Eurovizijos“ dainų konkurso likus kiek daugiau nei mėnesiui, Lietuvai atstovausiantis Andrius Pojavis intensyviai ruošiasi pasirodymui. Trumpam į Lietuvą iš Italijos atvykęs atlikėjas Velykų sekmadienį viešėjo šventinėje „Chorų karų“ laidoje, kurioje ne tik atliko Švedijoje skambėsiančią dainą „Something“, bet ir sėdo į komisijos narių kėdę. Drauge su operos soliste Kristina Zmailaite, „Rondo“ lyderiu Aleksandru Ivanausku-Fara bei aštrialiežuviu Saulėnu jis vertino choristų pasirodymus.

Saulėnas A. Pojaviui "Eurovizijoje" prognozuoja 23 vietą.<br>J. Stacevičius
Saulėnas A. Pojaviui "Eurovizijoje" prognozuoja 23 vietą.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 31, 2013, 11:38 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:04 AM

Pastarasis atlikėjui negailėjo įvairių, su „Eurovizijos“ konkursu susijusių, komentarų ir net nusprendė pasidomėti, kokią vietą lietuviui pavyks užimti nacionaliniame dainų konkurse. „Kadangi šiandien Velykos, panaudosiu tradicinius burtus“, – sakė Saulėnas. Tuomet jis paėmė atsuktuvą ir padėjęs jį ant popieriaus, kuriame ratu buvo surašyti skaičiai nuo 1 iki 25 paprašė A. Pojavį pasukti atsuktuvą ratu. „Ties kuriuo skaičiumi atsisuks smailoji dalis, tokią vietą tu užimti „Eurovizijoje“, – kalbėjo jis ir ragino dainininką nepabijoti išbandyti neva magiškų burtų.

Pradžioje A. Pojavis juokaudamas ranka kelis kartus pasuko atsuktuvą taip, kad šis rodytų pirmąją vietą konkurse. Tačiau galiausiai kantrybės netekęs Saulėnas pats pasuko atsuktuvą ir šiam sustojus ant pažymėto skaičiaus riktelėjo: „Tu užimsi 23-iąją vietą“.

Ar išsipildys Saulėno prognozės, paaiškės gegužės viduryje. A. Pojavis pirmą kartą pasirodys gegužės 14-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.