„Didysis Getsbis“ garso takelyje Beyonce uždainavo A. Winehouse hitą „Back to Black“

Paaiškėjus, kad režisierius Bazas Luhrmannas pasamdė garsųjį prodiuserį Jay-Z dirbti prie jo itin laukiamo filmo „Didysis Getsbis“ (angl. The Great Gatsby) garso takelio, dauguma kino mėgėjų buvo suintriguoti. Pasirodžius naujajam filmo anonsui jų lūkesčiai pasiteisino su kaupu – filme „Didysis Getsbis“ nuskambės visa puokštė itin populiarių atlikėjų balsų, o didžiausia staigmena tapo Beyonce ir reperio Andre 3000 iš dueto „OutKast“ drauge naujai perkurtas kūrinys.

Filmo „Didysis Getsbis“ garso takelyje Beyonce uždainavo Amy Winehouse hitą „Back to Black“.<br>"Clinic 212"
Filmo „Didysis Getsbis“ garso takelyje Beyonce uždainavo Amy Winehouse hitą „Back to Black“.<br>"Clinic 212"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-08 12:06, atnaujinta 2018-03-08 16:07

Turbūt nenuostabu, kad Jay-Z dirbdamas prie filmo į talką pasikvietė ir dainingąją žmoną Beyonce, tačiau jos ir Andre 3000 pasirinkta daina bei šios interpretacija kaip mat tapo itin plačiai aptarinėjama internete. Duetas atliko netikėtą, džiazo motyvų pripildytą Amy Winehouse hito „Back to Black“ versiją. 2011-aisiais Beyonce ir Andre 3000 jau yra dirbę kartu prie atlikėjos kūrinio „Party“. Pasak eonline.com, „žiūrėdami filmą „Didysis Getsbis“ kinomylėtojai išgirs tamsią, lėtą, vos pažįstamą dainą „Back to Black“.

Kaip pranešė antimusic.com, muzikinė filmo dalis bus išties stipri ir įdomi, tiek Lanos Del Rey, tiek „Florence + The Machine“ gerbėjai išgirs naujus atlikėjų kūrinius, taip pat nuskambės specialiai Jay-Z parašyta daina „100 $ Bill“. Beje, kalbama, kad filme gali nuskambėti ir Prince‘o, Lady Gagos, Fergie, Emeli Sande, Gotye ir Jacko White‘o kūriniai. Kino kritikai jau dabar sutinka, kad muzikinis naujojo B. Luhrmanno kūrinio apipavidalininmas savo turtingumu prilygs ryškiausių šiame filme vaidinančių aktorių būriui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.