„Virtuvės mitų griovėjas“ A. Ivanauskas negali atsispirti vištienai

„Labai mėgstu vištieną. Turbūt galėčiau iškart išvardinti gal penkiasdešimt patiekalų iš vištienos. Manau, kiekvienas iš mūsų galėtų“, – įsitikinęs vienas iš laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ kūrėjų ir vedėjų, kulinaras Alfas Ivanauskas. Jis kartu su kolegomis Ali Gadžijevu ir Martynu Praškevičiumi TV3 eteryje įrodys, kad vištiena gali virsti tikru stebuklu ant žiūrovų namų stalo.

Televizijos žiūrovai sužinos, kokie prieskoniai šiai mėsai tinkamiausi, ar tikrai užtenka marinuoti vištieną vos porą valandų.<br>TV3
Televizijos žiūrovai sužinos, kokie prieskoniai šiai mėsai tinkamiausi, ar tikrai užtenka marinuoti vištieną vos porą valandų.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2013, 3:14 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 3:45 PM

Ar daug žinote apie vištieną? Kaip ją išdarinėti? Kuri jos dalis geriausiai tinka kepimui, virimui ir troškinimui? Kiek laiko ją kepti ir virti, kad būtų sultinga ir apskrudusi? Į šiuos klausimus atsakys išradingoji trijulė.

Televizijos žiūrovai sužinos, kokie prieskoniai šiai mėsai tinkamiausi, ar tikrai užtenka marinuoti vištieną vos porą valandų. „Virtuvės mitų griovėjų“ laidoje bus pristatytas skaniausio pasaulyje kulšelių troškinio receptas.

Taip pat laidoje – greiti ir traškūs vištienos sparneliai, kuriems, pasak Alfo, negali atsispirti nė vienas šeimos narys.

„Pats vištieną valgau tada, kai norisi pagaminti ką nors greitai ar svečiai mėgsta dietinį maistą. Taigi užklupus netikėtiems svečiams visada gerai šaldytuve turėti vištienos. O ką jau kalbėti, kai ateina vasara ir ant grotelių galima kepti ne tik mėsą, bet ir daugybę šviežių daržovių“, – pasakojo Alfas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.