Ar daug žinote apie vištieną? Kaip ją išdarinėti? Kuri jos dalis geriausiai tinka kepimui, virimui ir troškinimui? Kiek laiko ją kepti ir virti, kad būtų sultinga ir apskrudusi? Į šiuos klausimus atsakys išradingoji trijulė.
Televizijos žiūrovai sužinos, kokie prieskoniai šiai mėsai tinkamiausi, ar tikrai užtenka marinuoti vištieną vos porą valandų. „Virtuvės mitų griovėjų“ laidoje bus pristatytas skaniausio pasaulyje kulšelių troškinio receptas.
Taip pat laidoje – greiti ir traškūs vištienos sparneliai, kuriems, pasak Alfo, negali atsispirti nė vienas šeimos narys.
„Pats vištieną valgau tada, kai norisi pagaminti ką nors greitai ar svečiai mėgsta dietinį maistą. Taigi užklupus netikėtiems svečiams visada gerai šaldytuve turėti vištienos. O ką jau kalbėti, kai ateina vasara ir ant grotelių galima kepti ne tik mėsą, bet ir daugybę šviežių daržovių“, – pasakojo Alfas.