Ilgai tylėjusi N. Pareigytė prisipažino: „Žinia apie nėštumą man buvo netikėta“

Po daugiau nei pusės metų tylos LNK televizijos projekto „Auksiniai kiaušiniai“ scenoje kartu su grupės „69 danguje“ merginomis vėl pasirodė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Buvusi viena skandalingiausių šios grupės merginų, garsėjusi romanais su žinomais vyrais, gundančiomis fotosesijomis ar interviu apie plastikos chirurgų tobulintą krūtinę, Nijolė gerokai pasikeitusi.

Garsėjusi romanais su žinomais vyrais, gundančiomis fotosesijomis ar interviu apie plastikos chirurgų tobulintą krūtinę, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė gerokai pasikeitusi.<br>LNK
Garsėjusi romanais su žinomais vyrais, gundančiomis fotosesijomis ar interviu apie plastikos chirurgų tobulintą krūtinę, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė gerokai pasikeitusi.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2013, 2:34 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:25 PM

Pirmadienį „Nuo… Iki“ laidoje - jos pirmasis interviu po slaptų vestuvių su verslininku Rimvydu Rukaičiu ir dukrelės Patricijos gimimo.

Dainininkės gerbėjai, prisimindami ne vieną jos draugystę su žinomais vyrais ir tik ką iširusį romaną su krepšininku Artūru Jomantu, negalėjo suprasti, kodėl, vos susipažinusi su Rimvydu ji apsisprendė kurti šeimą.

„Tu planuoji, o Dievas juokiasi“, – šiandien sako Nijolė. Po pusės metų pažinties vieną dieną įsigijusi nėštumo testą Nijolė pamatė lemtingus du brūkšnelius, apvertusius jos gyvenimą aukštyn kojomis.

„Žinia apie nėštumą buvo netikėta, man buvo šokas, galvojau, kas dabar bus, kas toliau, maniau, Rimvydui pranešiu padarydama kryžiažodį, bet po to pagalvojau: koks kryžiažodis? Aš laukiuosi! Išbėgau iš vonios tiesiog klykdama...“ - prisimena N. Pareigytė-Rukaitienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.