I. Burlinskaitė prabilo apie kraupią akistatą su „mikriuko“ vairuotoju

Gražių moterų Lietuvoje tyko ne tik gerbėjai, bet ir nuolatiniai pavojai. O gražius dalykus siūlančių vyrų galvoje kartais sukasi itin nedoros mintys. Nors grupės „Kitokios“ dainininkė Indrė Burlinskaitė apie tai girdėjo ne kartą, tik tada, kai pati akis į akį susidūrė su itin įtartinu vyriškiu, suprato, kokia kraupi yra realybė.

I. Burlinskaitė prabilo apie kraupią akistatą su „mikriuko“ vairuotoju.<br>LNK
I. Burlinskaitė prabilo apie kraupią akistatą su „mikriuko“ vairuotoju.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-11 17:20, atnaujinta 2018-03-08 11:04

Istorija, kurią laidoje „KK 2 penktadienis“ papasakojo Indrė Burlinskaitė studijos svečius tiesiog pribloškė. Įspūdingų formų gražuolė prabilo apie istoriją, kuri nutiko prieš kelerius metus. Važiuodama miktoautobusu Indrė išgirdo vairuotojo pasiūlymą: „Jeigu palauksi, kol išlips visi keleiviai, parvešiu tave iki pat namų“. Nenorėdama eiti pėsčiomis Indrė sutiko.

Tačiau po kurio laiko pastebėjo, kad vairuotojas visai nenusiteikęs su ja atsisveikinti. Apsukęs keletą ratų aplink miestą, pavakary, vairuotojas Indrę nusivežė į degalinę. Netoliese buvo miškas... Temo... O vaituotojas Indrei ėmė suokti vis gašlesnius žodelius. Supratusi, kad pateko į itin keblią padėtį žvaigždė apsipylė ašaromis.

Kuo baigėsi ši akistata? Kodėl prisiminti šį įvykį Indrei vis dar skaudu? Pokalbis apie tai, kaip gražuolės vilioja įtakingus verslininkus ir politikus, kaip dėl jaunesnių merginų vyrai pameta portą ir galiausiai kaip jaunos žavios merginos gali nukentėti, jau rytoj laidoje „KK2 penktadienis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.