„Paslapčių namų“ savaitės finale – esminis lūžis

Šios savaitės finale Agnė Grigaliūnienė ir Marijus Mikutavičius paskelbs: „Realybės šou „Paslapčių namai“ įpusėjo!“ Dvylika savaičių truksiančio intriguojančio detektyvo vedėjai žada – iš naujo bus sumaišytos visos kortos ir ištrinti pėdsakai, kuriais dalyviai seka jau kone šešias savaites.

Realybės šou „Paslapčių namai“ įpusėjo.<br>TV3
Realybės šou „Paslapčių namai“ įpusėjo.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 12, 2013, 2:19 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:58 AM

Penki iš paslaptingųjų namų iškeldinti dalyviai, daugiau nei dvidešimt bandymų atskleisti ir trys sėkmingai atskleistos dalyvių iki tol skrupulingai saugotos paslaptys bei dar nežinia kiek laukiančių kuriozų – visa tai lydi „Paslapčių namus“. Kiaurą parą internete dalyvius stebintys žiūrovai neabejingi projektui: televizijoje internete TV3 Play sulaukta jau beveik keturių milijonų (3 850 217) pažiūrėjimų. Projekto gerbėjų laukia dar viena intriga – viena paslaptis, iki kurios dalyviai sėlino ištisas šešias savaites, bus panaikinta.

„Nė vienas „Paslapčių namų“ dalyvis nė neįtaria, kad jau šeštadienį viena paslaptis gali būti atšaukta“, – apie netikėtą realybės šou posūkį įspėja visa sprendžiantis paslaptingųjų namų šeimininkas Balsas. Kokie motyvai ir kokie žiūrovams iki šiol nematyti įvykiai paskatino Balsą imtis tokių drastiškų sprendimų?

„Kol kas priežasčių ir viso to pasekmių atskleisti negaliu. Tiesioginėje savaitės finalo transliacijoje įvyks esminis lūžis, įnešdamas naują kvėpavimą“, – provokuoja Balsas. Kaip sureaguos dalyviai, esantys vos per žingsnį nuo paslapties atskleidimo, bet neišdrįsę spėti? Sumaištis dalyvių strategijose, netikėtumai, psichologiniai išbandymai – tai tik dalis paslaptingų įvykių užuominų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.