E. Dragūnas apie koncertą su Timati: „Tai nebuvo mano geriausias pasirodymas“

Visai neseniai Kaune ūžė viena garsiausių Rusijos žvaigždžių – atlikėjas Timati. Vos išgirdę apie vienintelį jo pasirodymą į Kauno „Žalgirio“ areną plūdo tūkstančiai žmonių.

Lietuviai į areną sulėkė visai ne dėl Timati, o dėl Egidijaus Dragūno.<br>BTV
Lietuviai į areną sulėkė visai ne dėl Timati, o dėl Egidijaus Dragūno.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 12, 2013, 4:15 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:44 AM

Tiesa, lietuviai į areną sulėkė visai ne dėl Timati, o dėl Egidijaus Dragūno, kuris turėjo apšildyti pasaulinę garsenybę.

„Visi myli Selą, visi myli ir Timati. Man atrodo fainai, kad perki bilietą į vieno koncertą, o pamatai dvi didžiules žvaigždes”, - koncerto užkulisuose laidai „Žvaigždutės” kalbėjo garsiausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius.

Tarptautinis stebuklas Timati arenoje kaip įkirptas į uodegą lakstė nuo žurnalistų, jį saugojo augaloti vyrai. Arogancija garsėjantis Selas nulipęs nuo scenos iškart pasidavė tardymams ir prisipažino, kad jis dabar – naujas žmogus! Požiūris į vertybes ypatingai pasikeitė po to, kai jis apsilankė šventajame mieste. Kaip tik tuo metu Vatikane vyko konklava.

„Pagalvojau, kad bilietai nebrangiai kainuoja, pasiėmiau mamą kartu, Eleonorą, sūnų ir išskridom savaitei. Visa Roma tuo metu buvo ypatinga. Tai buvo kaip dovana, kad pataikėm į ją atvykti tokiu metu, kai vyko konklava. Dėkoju Dievui”, - pasakojo E. Dragūnas.

Egidijus prisipažino, koncertuoti kartu su Timati jį reikėjo įkalbinėti labai ilgai. „SEL” dvidešimtmečio koncertai išsunkė iki paskutinio lašo.

„Tris mėnesius atostogavau, nedainavau, o tik rašiau tekstus dainoms. Čia panašiai, kaip boksininkai, kurie išeina boksuotis po trijų mėnesių pertraukos... Tai nebuvo mano geriausias pasirodymas, bet padariau, ką galėjau”, - prisipažino E. Dragūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.