Svaigalų nebevartojantis G. Savickas prisipažino buvęs alkoholiku

„Aš esu alkoholikas. O žmonės, kurie geria nėra alkoholikai, vien dėl to, kad nedrįsta sau pripažinti apie galimą problemą“, - savo požiūrį į mėgstančius išlenkti taurelę laidoje „Sekmadienio rytas“ dėstė aktorius Giedrius Savickas.

„Būdavo to alkoholio, būdavo tų švenčių, eidavau aš po tuos linksmybių barus, nesustodavau, bet jau praėjo tas laikas ir viskas“, - kalbėjo laidos svečias.<br>R. Danisevičius
„Būdavo to alkoholio, būdavo tų švenčių, eidavau aš po tuos linksmybių barus, nesustodavau, bet jau praėjo tas laikas ir viskas“, - kalbėjo laidos svečias.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 12, 2013, 12:33 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 10:06 AM

Asta Stašaitytė-Masalskienė pasiteiravo, ar aktorius neperlenkia lazdos, taip save apibūdindamas, tačiau šis pabrėžė, kad perlenkė lazdą su alkoholiu, o ne su savęs apibūdinimu.

„Būdavo to alkoholio, būdavo tų švenčių, eidavau aš po tuos linksmybių barus, nesustodavau, bet jau praėjo tas laikas ir viskas“, - kalbėjo laidos svečias.

Aktorius G. Savickas pripažino, kad išgerti jis nebijo, tačiau paprasčiausiai jam to šiuo metu visiškai nesinori.

Aktorius taip pat paatvirauvo, kad ne tik gerti, bet ir rūkyti jis metė. Tiesa, taip vyras per du mėnesius priaugo net 10 kilogramų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.