„Paslapčių namų“ savaitės finalo rezultatai suerzino visus projekto dalyvius

Šeštadieniai realybės šou „Paslapčių namai“ dalyviams yra ypatinga diena. Būtent tuomet du šou dalyviai atsiduria ties iškritimo riba. Šį šeštadienį, per projekto mediumą, dėl išlikimo kovojo Dileta ir Jolita.

Mediumo proga projekto nepaliko nei Jolita, nei Dileta.<br>TV3
Mediumo proga projekto nepaliko nei Jolita, nei Dileta.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 13, 2013, 10:06 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:26 AM

Teisininkė, motociklų sporto rekordininkė Jolita – kietas riešutėlis. Ji akimirksniu sugebėjo į savo rankas perimti viso paslaptingojo namo valdymą, o prieš keletą dienų Jolita įminė Diletos paslaptį. Paaiškėjo, kad Dileta buvo uždaryta į vienuolyną.

Prieš paskelbiant televizijos žiūrovų balsavimo rezultatus susigraudino visi projekte likę nariai. Tokį jautrumą Dileta greitai paaiškino: „Buvo visokių akimirkų. Ir juokėmės, ir verkėm kartu. Mes tapome mažyte šeima“.

Ties iškritimo riba atsidūrusios merginos atviravo, ką veiktų išėjusios iš „Paslapčių namų“. Jolitos pirmasis darbas – nusipirkti kebabą, o Diletos – dešimt kartų apibėgti aplink Gariūnų turgavietę.

Šeštadienio transliacija pažėrė netikėtumų. Nors Jolita surinko daugiau balsų nei Dileta, mediumo proga nei viena mergina nepaliko laidos, o žiūrovų balsai tapo jų pinigais. Tai buvo šokas ne tik Jolitai ir Diletai, bet ir likusiems projekto nariams.

„Nesąmonė“, „Taip neturi būti“ ir „Kas čia vyksta?“ – frazės, kurias kartojo visi „Paslapčių namų gyventojai.

Tai ne vienintelė vakaro staigmena. Atskleista, kad paslaptingasis Balsas Tomui pasiūlė sandėrį – jei šis iki antradienio nekrapštys nosies, gaus papildomus 2 tūkst. litų ir galimybę atspėti kito dalyvio paslaptį.

Tas pats paslaptingas Balsas pakreipė visą žaidimą kita linkme. Jis atskleidė Lauros ir Gintauto bendrą paslaptį, kurią nuo pirmos šou akimirkos žinojo visa Lietuva – jiedu nėra tikra pora. Nuo šiol jie saugo paslaptis, kurias kiekvienas atskirai atsinešė į žaidimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.