Laidoje „Super L.T.“ – visa tiesa apie garsenybių skyrybas iš parapsichologės lūpų

Pavasaris į Lietuvą atėjo pavėlavęs. Galbūt dėl to žmones apima ne noras poruotis, o skyrybų manija? Tai aiškinsis „Lietuvos ryto“ TV laida „Super L.T.“.

Visai neseniai santykius nutraukė Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė.<br>R. Danisevičius
Visai neseniai santykius nutraukė Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2013, 12:48 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:14 AM

Dainininkas Donatas Baumila išsiskyręs su žmona Daine, netrukus baigė romaną ir su šokėja Rasa Židonyte. Dar neatslūgus kalboms apie juos, santykius nutraukė Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė. O neseniai skyrybų žaibas trenkė ir į Anusauskų šeimą.

Kodėl skiriasi idealiai atrodžiusios poros?

Parapsichologę Elonos Petkelienės nuomone, G.Gurevičiūtės ir L.Karaliaus santykiai ir taip jau gerokai užsitęsė. Jie turėjo baigtis prieš keletą mėnesių.

„Gintarė ir Linas vienas kitam buvo reikalingi kaip bendražygiai. Galėjo eiti kartu į kalnus, plaukti į salą, imtis kitų ekstremalių užsiėmimų. Tačiau apie amžiną meilę tarp jų nėra ir kalbos“, – laidai „Super L.T“ dėstė parapsichologė E.Petkelienė. Ji dar pridūrė, kad šalia L.Karaliaus reta mergina galėtų ilgai ištverti.

O D.Baumilos ir jo buvusios žmonos Dainės santykių istorijoje parapsichologė dar nededa taško. Ji įsitikinusi –dainininkas gali tikėtis buvusios žmonos atleidimo, tačiau jis turi padirbėti. Ką parapsichologė žada Anusauskų porai, sužinosite ketvirtadienį 21 val. 45 min. laidoje „Super L.T.“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.