TV3 jubiliejaus renginyje linksmybes užtemdė gedulo nuotaikos

Aktorius Vytautas Šapranauskas pretendavo tapti mylimiausiu TV3 televizijos dvidešimtmečio laidų vedėju. Tačiau apdovanojimų ceremonijoje talentingasis aktorius taip ir nesudalyvavo. Šiandien, likus maždaug porai valandų iki apdovanojimų ceremonijos pradžios, aktorius rastas pasitraukęs iš gyvenimo.

Daugiau nuotraukų (1)

Giedrė Balčiūtė

Apr 18, 2013, 7:40 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 1:39 AM

Ši siaubinga žinia pribloškė į renginio „TV3 20-mečio Mylimiausi“ filmavimą susirinkusius įžymius Lietuvos žmones.

Laukdami filmavimo pradžios jie kalbėjosi apie netikėtą V. Šapranausko mirtį.

Sunkiai rinkdami žodžius žinomi televizijos laidų vedėjai ir dalyviai visi kaip vienas tvirtino, kad Lietuva prarado be galo talentingą žmogų, kuriam ilgai nebus pamainos. Dažnas prisipažino, kol kas dar negalintis kalbėti apie šią netektį.

Televizijos laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė sakė, kad ją visada liūdina, kai iš gyvenimo išeina žmonės, ypač tie, kurių negalima pakeisti.

A. Grigaliūnienė kalbėjo, kad V. Šapranauskas buvo ne tik jos kolega, bet ir geras ilgametis draugas. Drauge su juo televizijos laidų vedėja šventė ne vieną šventę, taip pat ir šias Velykas.

Aktorius Džiugas Siaurusaitis žinią apie V. Šapranausko netektį priėmė skausmingai. Jis nežinojo, nuo ko aktorius mirė. Žinojo tik tiek, kad V. Šapranausko tarp gyvųjų nebėra.

Jokių apie galimą nelaimę bylojančių ženklų Dž. Siaurusaitis sakė nepastebėjęs.

„V. Šapranauską vertinu kaip labai talentingą aktorių, humoristą. Nežinau, kas Lietuvoje jį galėtų pakeisti“, – kalbėjo Dž. Siaurusaitis.

Šokėjas Deividas Meškauskas taip pat kalbėjo apie išskirtinį V. Šapranausko talentą.

„Mes netekome didelio talento, vieno iš profesionaliausių aktorių“, – sakė šokėjas.

Renginyje „TV3 20-mečio Mylimiausi“ buvo pagerbti keturi iškiliausi laidų vedėjai ir dalyviai, išgarsėję per du televizijos gyvavimo dešimtmečius.

Mylimiausius televizijos „TV3“ metų vedėjus buvo patikėta išrinkti patiems televizijos žiūrovams. Savo simpatijas buvo galima išreikšti televizijos interneto svetainėje tv3.lt.

Renginį „TV3 20-mečio Mylimiausi“ vedė etiketo žinovas ir žodžio meistras Giedrius Drukteinis. Jam talkino Jonas Nainys, Rolandas Mackevičius ir aktorė Goda Petkutė.   Pačia mylimiausia laidų vedėja pretendavo tapti Nomeda Marčėnaitė, Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Beata Nicholson.

Pretendentai į mylimiausią laidų vedėją buvo Vytautas Šapranauskas, Vytautas Kernagis ir Marijonas Mikutavičius.

Televizijos TV3 žiūrovai taip pat rinko mylimiausius realybės šou dalyvius. Į nugalėtojų titulą pretendavo prieš daugiau kaip dešimtmetį vykusio realybės šou „Akvariumas-2“ nugalėtoja Džordana Butkutė, šiemet pasibaigusios laidos „X faktorius“ laimėtoja paskelbta Giedrė Vokietytė bei išlikimo realybės šou „Robinzonai“ nugalėtojas Rimas Valeikis.

Dar viena nominacija buvo „TV3 dvidešimtmečio mylimiausias teisėjas“. Į ją pretendavo Marijonas Mikutavičius, Mindaugas Stasiulis-Saulėnas ir Rūta Ščiogolevaitė.

Kas išrinkti „TV3 20-mečio Mylimiausiais“ paaiškės gegužės 2 dieną televizijos „TV3“ eteryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.