Ž. Žvagulis žmonai Irenai už priaugtus kilogramus skiria baudas

Prieš 25-erius metus Žilvinas Žvagulis Ireną Starošaitę priėmė į darbą. Prieš penkiolika metų jiedu susituokė. Priežasčių švęsti per akis. Taigi jau rytoj populiariojoje LNK laidoje „KK2 penktadienis“ įspūdinga Žvagulių fiesta, kurioje bus atskleista daugybė paslapčių.

Netikėtai paaiškėjo, kad Žilvinas Žvagulis atidžiai stebi savo žmonos Irenos kūno formas.<br>LNK
Netikėtai paaiškėjo, kad Žilvinas Žvagulis atidžiai stebi savo žmonos Irenos kūno formas.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2013, 4:46 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:00 AM

Netikėtai paaiškėjo, kad Žilvinas Žvagulis atidžiai stebi savo žmonos Irenos kūno formas. Pažinties pradžioje Irenai neleido sirgti. Į darbą ji eidavo net su aukščiausia temperatūra. Tačiau įdomiausia, kad kadaise iš Irenos atlyginimo Žilvinas „išskaičiuodavo“ pinigus už jos antsvorį: minus 50 rublių anuomet buvo milžiniški pinigai.

Dar daugiau įdomių dalykų paaiškėjo tada, kad į „KK 2 penktadienio“ studiją ėmė eiti Žvagulio prodiusuojami atlikėjai. Pasirodo Žvagulio imperijoje klesti meilės romanai. Grupės „Patruliai“ dainininkas Algis Radzevičius vedę buvusią „blogą mergaitę“ Milisandrą. O Žvagulio sūnus Rytis suka ratus apie kitą Žvagulio prodiusuojamą atlikėją Eglę Jakštytę. Tuomet, kai kalba pasisuko apie mielės romanus Žvaguliui nuotaika subjuro. Pasirodo jis – kategoriškai prieš tarnybinius romanus.

Kaip ir kodėl Žilvinas Žvagulis persekioja įsimylėjėlius? Kokios baudos Žvagulio imperijoje klesti dabar? Daugybė intriguojančių faktų ir daug geros muzikos jau rytoj laidoje „KK 2 penktadienis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.