Įminta sudėtinga baikerės Jolitos paslaptis

„Jolita yra žiedinės trasos greičio rekordininkė, važiuojant dviese sportiniu motociklu“, – taip skamba TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvės Jolitos paslaptis. Itin sudėtinga formuluotė bei tikslus jos įvardinimas buvo sunkiai perprantami dalykai ir vedė Jolitos konkurentus į aklavietę. Pati Jolita pasirinko tris raktinius žodžius: dviese, motociklu, rekordininkė, kuriuos paminėjus paslaptis laikoma įvardinta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 19, 2013, 2:09 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 12:45 AM

Šios užduoties ėmėsi turtingiausia namo gyventoja, per septynias savaites nė karto nespėjusi paslapties – Karolina. Įvardinus tris raktinius žodžius, Karolina į savo sąskaitą susišlavė visus Jolitos pinigus. Karolinai triumfuojant daugelis pradėjo kvestionuoti Jolitos nuopelną važiavus motociklu už nugaros, o žiūrovai internete – nepelnytai menkinti.

„Tai nėra oficiali sporto šaka. Tačiau šis rekordas – užfiksuotas. Tai padarėme važiuodami dviese, galite pabandyti mus pralenkti“, – sako daugkartinis Lietuvos ir Pabaltijo čempionas Šarūnas Pladas, vairavęs motociklą Jolitai sėdint už nugaros pasiekiant rekordą. Pasak motociklų sporto profesionalo, šis rekordas – abiejų važiuojančiųjų nuopelnas.

„Sėdintysis už nugaros gali padėti, o gali ir labai trukdyti. Taigi kuo pagalba didesnė, tuo rezultatas geresnis. O šiuokart – geriausias kokį kam pavyko pasiekti“, – pernai rudenį vienintelėje Lietuvoje žiedinėje trasoje pasiektą rekordą prisimena Š. Pladas.

„Vairuoju dešimt metų, motociklai yra mano didžiausia gyvenimo aistra“, – atsiskleidus paslapčiai ir pagarsėjus nuopelnams prisipažino Jolita.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.