Vilniaus Šachmatinis choras „Chorų karuose“ pasirodė be I. Stasiulevičiūtės ir G. Valaitytės

Komisijos vertinamas, tačiau iš televizijos žiūrovų ne itin daug balsų ir simpatijų sulaukiantis Vilniaus Šachmatinis choras sekmadienio vakarą koncertavo be savo generolių – grupės „ŠarkA“ narių Gintarės Valaitytės ir Ievos Stasiulevičiūtės. Nenuostabu, kad romantiškus santykius su aktoriumi amžiną atilsį Vytautu Šapranausku kūrusi atlikėja jo laidotuvių dieną nusprendė chorą palikti be savo globos. Ją silpnumo akimirką palaikė ir gera bičiule spėjusi tapti G. Valaitytė.

„Mes juk esam tik dulkės dulkėtos“, – vos tramdydami viduje kunkuliuojančius jausmus susikibę rankomis M. Mikutavičiaus repertuaro kūrinį dainavo Šachmatinio choro nariai.<br>J. Stacevičius
„Mes juk esam tik dulkės dulkėtos“, – vos tramdydami viduje kunkuliuojančius jausmus susikibę rankomis M. Mikutavičiaus repertuaro kūrinį dainavo Šachmatinio choro nariai.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-22 00:08, atnaujinta 2018-03-07 22:47

Dar anksčiau pastaroji chorvedė portalui lrytas.lt buvo užsiminusi, kad merginos drauge su visa kūrybine grupe šiam muzikiniam projektui skiria itin daug dėmesio. „Norime būti kitokie. Aišku, galime pasirinkti visiems puikiai žinomą dainą, pasitrumpinti sijonus ir bandyti papirkti žiūrovus pigiu paprastumu. Tačiau norime eiti sudėtingesniu keliu, ieškoti originalesnių sprendimų. Gaila, kad esame nesuprasti, – dar anksčiau buvo užsiminusi G. Valaitytė.

Nenuostabu, kad pasiruošimas pasirodymui, repeticijos atima itin daug laiko. „Artimieji pyksta, kad pokalbiuose nebeegzistuoja jokios kitos temos, išskyrus „Chorų karus“, bet aš kitaip nebemoku“, – atlikėjas.

Tuo tarpu I. Stasiulevičiūtė „Chorų karams“ taip pat atsidavė visa širdimi. „Gyvename „Chorų karų“ repeticijų grafiku. Todėl mano savaitgalis – darbas, darbas, darbas...“, - dar anksčiau pasakojo ji.

Dėl muzikinio projekto „ŠarkA“ ėmėsi drastiškų pokyčių. Kontrastingas juodos ir baltos spalvų įvaizdis atspindėjo šachmatinę idėją. „Į projektą  mes einame su vienu tikslu – nugalėti. Mūsų choras – Šachmatinis, todėl tikimės šacho ir mato – pergalės!“, – teigė choro generolės.

Šis pasirodymas daugeliui televizijos žiūrovų užgniaužė kvapą. „Mes juk esam tik dulkės dulkėtos“, – vos tramdydami viduje kunkuliuojančius jausmus susikibę rankomis M. Mikutavičiaus repertuaro kūrinį dainavo Šachmatinio choro nariai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.