Realybės šou „Paslapčių namai“ paliko Vytautas, atskleista jo paslaptis

Šį šeštadienį realybės šou „Paslapčių namai“ dėl išlikimo varžėsi keturi vaikinai – Vytautas, Tomas, Šarūnas ir Valdas. Žiūrovai sprendė, kuris jų negrįžtamai paliks visą parą kamerų stebimus namus „Gariūnų verslo centre“. Negana to, jis turėjo visai Lietuvai atskleisti savo paslaptį.

Realybės šou „Paslapčių namai“ paliko Vytautas.<br>TV3
Realybės šou „Paslapčių namai“ paliko Vytautas.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-28 13:04, atnaujinta 2018-03-07 14:52

Visi keturi vaikinai prieš televizijos kameras žiūrovams aiškino, kodėl būtent jie turi likti realybės šou „Paslapčių namai“. Kiekvienas jų savo gerbėjų prašė juos palaikyti ir negailėti savo balso. Ant karštųjų kėdžių sėdintys projekto dalyviai žūtbūt norėjo likti projekte. Nė vienas jų nenorėjo grįžti namo.

Tačiau šeštadienio vakarą projektą privalėjo palikti vienas dalyvis. Mažiausiai balsų šįvakar surinko ir realybės šou „Paslapčių namai“ projektą paliko Vytautas.

Tuo pat metu laidos vedėjai Marijus Mikutavičius ir Agnė Grigaliūnienė paprašė jo atskleisti ir savo paslaptį.

„Tatuiruotė ant mano nugaros yra skirta seneliui“, - pasakė Vytautas. Vaikinas paaiškino, kad japonų raštu ištatuiruotas užrašas reiškia tai, kad mylimas senelis amžiams išliks jo širdyje.

Nulipusį nuo scenos Vytautą studijoje pasitiko artimieji, kuriems jo iškritimas sukėlė džiaugsmą – šeima ir draugai buvo jo išsiilgę.

Tiesioginės transliacijos metu pasirodė ir jau iškritę laidos dalyviai. Visi jie pasidalino savo įspūdžiais, maloniomis ir nelabai džiuginančiomis akimirkomis iš praleistų savaičių šiame realybės šou.

Projekto dalyviai ir televizijos žiūrovai sulaukė ir svečių. Scenoje pasirodė dainininkė Atlanta, kuri atliko kelias savo kūrybos dainas.

Toliau dėl galimybės laimėti daugiau kaip 100 000 litų kovos likę aštuoni „Paslapčių namų“ dalyviai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.