Po ketverių metų pertraukos į televizorių ekranus grįžta „Meilės trikampis“

„Vienišų širdžių klubas uždaromas“ – skelbia TV3 televizija. Visi, ieškantys draugystės ir meilės, laukiami aistringiausiame vasaros projekte „Meilės trikampis“. Kultinis pasimatymų šou „Meilės trikampis“ po ketverių metų pertraukos vėl grįžta į eterį. Jį kurs didžiųjų TV3 projektų – „Šok su manimi“ ir „Chorų karai“ – kūrėja prodiuserių kompanija „Just.tv“. Kiek naujų porų šią vasarą užgims „Meilės trikampyje“?

Meilės ištroškę vienišiai jau kviečiami pildyti pasimatymų šou „Meilės trikampis“ anketą.<br>TV3
Meilės ištroškę vienišiai jau kviečiami pildyti pasimatymų šou „Meilės trikampis“ anketą.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 13, 2013, 2:09 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:47 PM

Meilės ištroškę vienišiai jau dabar kviečiami užsukti į TV3 interneto puslapį ir ten pildyti pasimatymų šou „Meilės trikampis“ anketą.

„Pasiseks toli gražu ne visiems, todėl pirmieji papasakoję savo istoriją turi kur kas daugiau galimybių, – pildyti „Meilės trikampio“ anketą kviečia pasimatymų šou vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. – Laukiame įvairaus amžiaus žmonių – ir jaunimo, ir vyresnių. Juk niekada negali žinoti, kas nori įsipainioti į linksmą vasaros avantiūrą arba pasiryžęs susirasti geriausią draugą, o gal – gyvenimo meilę...“

„Meilės trikampis“ – aklų pasimatymų šou. Į namą ryte atvyksta trys jaunuoliai – dvi merginos ir vaikinas arba du vaikinai ir viena mergina. Susipažinę prie svetainės stalo, jie išvyksta į netikėtumų ir ekstremalių įspūdžių kelionę. Tiesa, kam atiteks ir pirmasis, ir antrasis pusdieniai su padėties šeimininku, lems burtai.

„Dalyviams jau ruošiamos įvairios užduotys, atrakcijos ir siurprizai gražiausiose Lietuvos vietose. „Meilės trikampio“ dalyvių laukia skrydžiai oro balionu, pramogos vandens motociklais, kelionės keturračiais ir net staigmenos avių ganykloje“, – intriguoja N. Kavaliauskienė.

Vakare vienas dalyvių nuspręs šiame aklų pasimatymų šou esąs nebereikalingas. Laikrodžiams mušant vidurnaktį, dalyviai turės nuspręsti, kaip elgtis – kartu palikti žaidimą ir pratęsti draugystę realiame gyvenime ar likti „Meilės trikampyje“ ir laukti kitos dienos, kai atvyks naujas dalyvis. Tačiau kas jis – mergina ar vaikinas – bus aišku tik ryte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.