Į antrojo „X Faktoriaus“ sezono atrankas pirmieji skubės klaipėdiečiai

Jau gegužės 28-ąją, antradienį, Klaipėdoje prasidedančios grandiozinio TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ atvirų durų dienos nuties kelią į neregėto populiarumo Lietuvoje sulaukusio projekto antrąjį sezoną. Šiemet pasaulinio garso muzikinio projekto kūrėjai mūsų šalyje itin griežtai atsižvelgs į būsimų dalyvių amžiaus cenzą, kurį atkaklūs lietuviai vis bando apeiti. Antrajame „X Faktoriaus“ sezone gali dalyvauti tik ne jaunesni nei šešiolikos metų amžiaus jaunuoliai, kuriems šešiolika metų sukako iki 2013-ųjų sausio 1 dienos.

Jau gegužės 28-ąją, antradienį, Klaipėdoje prasidedančios grandiozinio TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ atvirų durų dienos nuties kelią į projekto antrąjį sezoną.<br>TV3
Jau gegužės 28-ąją, antradienį, Klaipėdoje prasidedančios grandiozinio TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ atvirų durų dienos nuties kelią į projekto antrąjį sezoną.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 17, 2013, 3:34 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:15 PM

Grandiozinis, neregėto populiarumo ir pripažinimo sulaukęs pirmasis „X Faktoriaus“ sezonas sukėlė daugybės jaunų talentingų, charizmatiškų, manančių, jog savyje turi tą neapčiuopiamąjį „x faktorių“, vaikinų, merginų bei grupių troškimą patekti į geidžiamiausia muzikos mokykla tituluojamo projekto antrąjį sezoną.

„Sulaukėme daugybės dar neturinčių šešiolikos metų dalyvių anketų, jų skaičius kone prilygsta visų kitų anketų skaičiui. Susidūrėme ir su įvairiausiais gudravimais, mėginimais apeiti griežtą amžiaus cenzo taisyklę“, – sako „X Faktoriaus“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Siekiant muzikinės svajonės išsipildymo, vienas svarbiausių sėkmės formulės komponentų – atkaklumas ir orientavimasis į tikslą. „Visų atkaklių, muzikalių jaunuolių, kuriems iki šių metų pradžios nebuvo suėję šešiolika, laukiame kitais metais. Jeigu noras neišgaruos – tai jis tikras, o tokių žmonių mes visada laukiame“, – sako būsimų scenos žvaigždžių ieškantis prodiuseris.

Gegužės 28 dieną Klaipėdoje, 29-ąją Šiauliuose, 30-ąją Kaune ir 31-ąją Vilniuje prasidės „X Faktoriaus“ antrojo sezono perklausos. Atvirų durų dienos kviečia ne tik užpildžiusius anketas ir jau gavusius kvietimus į perklausas, bet ir nespėjusius anketų pateikti. „Po pirmojo projekto sezono dabar visi žino, jog „X Faktorius“ – tai tramplinas talentams“, – apie naują galimybę dalyvauti pasaulinio garso projekte „X Faktorius“ kalba Samas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.