„Paslapčių namus“ palikęs Valdas prisipažino: „Aš trejus metus gyvenau su Radžiu“

Beveik tris mėnesius trukęs TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ kitą savaitę galiausiai baigsis. Kol šou dalyviai Laura ir Šarūnas džiaugėsi neliečiamybe, kiti keturi dalyviai susirungė superfinale. Finišo tiesiojoje atsidūrė Valdas, Gintautas, Karolina ir Avgustina. Šeštadienio vakarą jie susirungė superfinale, kuriame įtemptai kovojo galimybės stoti į paskutinę kovą.

„Paslapčių namus“ palikęs Valdas prisipažino: „Aš trejus metus gyvenau su Radžiu“.<br>TV3
„Paslapčių namus“ palikęs Valdas prisipažino: „Aš trejus metus gyvenau su Radžiu“.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 18, 2013, 9:51 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 1:39 PM

Šįkart realybės šou organizatoriai nusprendė kiek pakoreguoti taisykles ir vietoje dviejų pretendentų ant iškritimo suolelio pasodino keturis. Pradžioje Balsas slėpė savo verdiktą ne tik įvardinant iškeldinamąjį, bet ir kiek jų bus iškeldinta, tačiau galiausiai atskleidė visas kortas.

„Šį šeštadienį iš „Paslapčių namų“ bus iškeldinti du dalyviai“, – netikėtą žinią privačiame interviu pranešė Balsas.„Paslapčių namų“ superfinalą paliks mažiausiai balsų surinkęs vaikinas ir mažiausiai balsų surinkusi mergina“, – sprendimą pristatė visagalis namų šeimininkas Balsas.

Besikaunantis ketvertas – itin spalvingas. Karolina – turtingiausia namo gyventoja, iki šiol išsaugojusi savo paslaptį. Superfinale pasipuošusi Lady Gagos stiliaus šukuosena ji tikino, kad tikisi, jog tai jai padės prišaukti sėkmę ir žiūrovų balsus.

Jai teko susirungti su Avgustina, kurios paslaptis jau atskleista ir visi pinigai atimti. Linksmuolę realybės šou dalyvę laidos vedėja Agnė Grigaliūnienė praminė „juodąja gulbe“. Pirmą kartą ant iškeldinamųjų suolelio atsidūrusi Avgustina – stipri asmenybė, ja daug kas žavisi. Ir nors ją pravirkdyti sunku, jei ji jau verkia – daro tai nuoširdžiai. Viso projekto metu ji akivaizdžiai flirtavo su kitu dalyviu Vytautu, tačiau savo simpatiją ji nuolat neigė.

Net septynis kartus ant iškritimo ribos atsidūręs, bet vis sugrįždavęs Gintautas – taip pat neturi nei paslapties, nei pinigų. Konkurentai jį visuomet laikė stipriu varžovu, dažnai vadindavo lyderiu. Šį jausmą sustiprindavo Gintauto kartojamos frazės, jog jis privalo išlikti finale ir laimėti realybės šou. Šįkart jis tikėjosi, kad žmonės jį palaikys ir balsuos aktyviau nei už konkurentą Valdą.

Valdas dalyvaudamas projekte spėjo sukaupti nemenką pinigų sumą vien dėl to, kad jo paslaptį bandantys įminti konkurentai vis prašaudavo pro šalį, o už nesėkmingą spėjimą jis sukaupė didelę pinigų sumą.

Galiausiai, susumavus žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad galimybės patekti į finalą neteko du dalyviai: Valdas ir Avgustina, prie finalistų Lauros ir Šarūno prisijungė Karolina ir Gintautas.

Palikę projektą jo dalyviai dar kartą išdavė savo paslaptis. Avgustina atskleidė, kad jos senelis buvo Lentvario meras, o Valdas nustebino ne vieną tardamas: "Mano paslapties formuluotė tokia: Aš trejus metus gyvenau su Radžiu."

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.